Șoc pentru Viorica Dăncilă! Cum a umilit-o un elev în lucrarea de la Limba și literatura română

Author: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 06:15

Umilință cruntă pentru premierul Viorica Dăncilă. Un elev de la Colegiul Național Tudor Vianu din București a dat-o exemplu în textul său argumentativ la proba de la Limba și literatura română.

Profesoara Monica Anisie, de la Colegiul Național Tudor Vianu din București, a vorbit despre subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română. Aceasta a făcut și o mărturisire care o vizează direct pe Viorica Dăncilă, potrivit capital.ro

Se poate obține cu ușurință nota 7”, a precizat aceasta. O cerință la care elevii puteau greși din neatenție a fost la primul subiect, iar punctul B care le cerea acestora să argumenteze necesitatea unei pregătiri riguroase în vederea susținerii unui discurs a generat și răspunsuri inedite, a adăugat Anisie.

Punctul B de la Subiectul I avea următoarea cerință: „Redactează un text de minimum 150 de cuvinte, în care să argumentezi dacă este necesară sau nu o pregătire riguroasă în vederea susținerii unui discurs, raportându-te atât la informațiile din fragmentul extras din volumul Amintiri de la Junimea din Iași de George Panu, cât și la experiența personală sau culturală”.

Citeste si: Tragedie la Petrila. Un elev premiant s-a spanzurat cu o zi inainte sa inceapa BAC-ul

Citeste si: Noi dezvaluiri in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Anuntul facut de Laura Vicol, avocata designer-ului: ce s-a descoperit

Citeste si: Dancila, umilita public! Ce a facut Dragnea cu ea este rusinos. Opozitia face afirmatii extrem de grave

Monica Anisiea mărturisit că „ unul dintre elevii mei mi-a spus că a făcut trimitere, atunci când a argumentat necesitatea unei pregătiri riguroase în vederea susținerii unui discurs, la situația în care a fost pus premierul Viorica Dăncilă.

El a argumentat că e foarte important să-ți structurezi un discurs, ca să nu ajungi ca Viorica Dăncilă”.

Monica Anisie a fost secretar de stat în Ministerul Educației, iar în prezent este coordonatorul comisiei de educație pentru învățământ preuniversitar din PNL, potrivit aceleiasi surse.

Din punct de vedere al subiectului, este corectă argumentarea: să îți construiești un discurs astfel încât să nu ajungi să te faci de râs.

A făcut parte din argumentare”, a adăugat Anisie.

sursa: capital.ro

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față:

 

 

 


Cookies