BAC 2019. Proba la Limba și literatura maternă. Ce subiecte au primit elevii

BAC 2019, Proba la Limba și literatura maternă. Minoritățile naționale dau astăzi proba la Limba maternă. Miercuri va urma proba obligatorie a profilului.


In articol:

BAC 2019. Proba la Limba și literatura maternă

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7,30 – 8,30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

BAC 2019. Proba la Limba și literatura maternă

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

BAC 2019. Proba la Limba și literatura maternă

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului”, informează MEN.

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 1-7 iulie 2019. Energia sexuala e in crestere. Eclipsa de Soare si Marte in Leu

Citeste si: Boala crunta care macina în tacere și distruge omul. Care sunt primele simptome si ce se poate face

Citeste si: Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile: "Este cumplit de greu. Nu incercati daca sunteti sensibili cu inima"

citeste continuarea pe capital.ro

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate