Tragedie la Petrila. Un elev premiant s-a spanzurat cu o zi inainte sa inceapa BAC-ul

Un adolescent de 18 ani a fost găsit, marţi, spânzurat la marginea oraşului Petrila, iar unul dintre prietenii acestuia a precizat că tânarul nu a mai suportat umilinţele la care fusese supus de către colegii de şcoală.


In articol:

Adolescentul George Costache s-a spânzurat de creanga unui copac duminică seara, înainte de a susţine prima probă la examenul de Bacalaureat, la marginea oraşului Petrila. Cei care l-au găsit au putut observa că purta un tricou cu mesajul „The Walking Dead” (Mortul Umblător), iar unii dintre foştii prieteni ai săi au susţinut că tânărul, provenit dintr-o familie modestă, era adesea umilit de alţi adolescenţi şi chiar fusese poreclit „Zombie”.

Citeste si: Noi dezvaluiri in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Anuntul facut de Laura Vicol, avocata designer-ului: ce s-a descoperit

Citeste si: Un cadavru a căzut din cer. „Era sânge peste tot!” Enigma oribilă de lângă aeroport

Citeste si: DOLIU URIAȘ în România! A murit un celebru milionar din România - capital.ro

Citeste si: Fereasca Dumnezeu! Cher este de nerecunoscut din cauza operatiilor

Pentru că ai fost batjocorit până n-ai mai putut îndura: ţi-au zis Zombi. Aşa că ai decis sa pui capăt, agăţându-te şi lăsând în urmă, în mod ironic, un mesaj pentru cei care te-au rănit. Nici nu pot să îmi imaginez ce ai simţit şi îmi pare aşa rău că în ultimul timp n-am mai fost aşa apropiaţi. Ştiu că n-o să vezi niciodată asta, dar e cel mai mic lucru pe care pot să-l fac pentru tine. Să-i încurajez pe alţii să fie buni cu cei din jur, ca alt suflet să nu simtă ce ai simţit tu. De aceea vreau să vă rog şi să vă încurajez să fiţi buni şi plini de compasiune şi de dragoste faţă de cei din jurul vostru, pentru ca niciodată nu ştiţi prin ce trec şi ce simt ei. Nu merită să faci un om sa sufere, să-l răneşti. Pentru că oamenii sunt printre cele mai frumoase lucruri din lumea aceasta. Şi nici un suflet nu merită să sufere atât de mult încât să îşi dorească să îşi ia viaţa”, a fost mesajul unei foste prietene a adolescentului, publicat pe Facebook, scrie Gazeta de Dimineaţă.

George Costache era absolvent al Grupului Şcolar „Constantin Brâncuşi” din Petrila şi se număra printre elevii cu rezultate bune la învăţătură, având o medie generală peste 9.

sursa: adevarul.ro

RECOMANDAREA ZILEI: Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies