ȘOC pentru fanii "Puterea dragostei"! Jador, cuplu bombă cu Simona: "A venit la mine să facem frichi"

,

Jador este recunoscut pentru pasiunea lui pentru femei. S-au vehiculat diverse nume de fete care ar fi cu el, însă un nume reprezintă un adevărat șoc pentru fanii "Puterea dragostei".


In articol:

Acesta este Simona. Jador a făcut un vlog cu ea în care s-au jucat și mai-mai că s-au sărutat pe gură. 

Simona chiar i-a făcut un cadou lui Jador. Iată dialogul dintre ei pe vlog:

Simona: Te-am pupat eu vreodată?

Jador: Da

Simona: Nu te-am pupat

Citeste si: Incredibil! Cum arata Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la varsta de 15 ani! Iata cum a fost surprinsa in timpul petrecerii!

Jador a dat lovitura cu "Superioară"! 

Jador a dat lovitura cu clipul piesei "Superioară", în care apar și Livian și Bianca. Acesta este realizat în Istanbul.

Jador a scos clipul oficial al ultimei sale piese, "Superioară", pe care a promovat-o de numeroase ori și în timpul emisiunii, la mijlocul lui noiembrie. Piesa a apărut pe YouTube cu exact două săptămâni în urmă și a adunat de atunci aproape 5.5 milioane de vizualizări.

Jador și Livian anunțau anterior faptul că ei și Bianca vor apărea în cel mai nou clip al artistului, "Superioară".

Jador a anunțat că ultima piesă pe care a compus-o, "Superioară", le este dedicată lui Livian și Biancăi. Prin urmare, Jador i-a ales pe ei doi să apară în videoclip, fiind o premieră. Iată că Jador reușește să mai bifeze o premieră. Multă lume se aștepta ca Livian și Bianca să apară și ei într-un clip muzical, ca alte cupluri de la "Puterea dragostei", dar iată că Jador este primul artist care reușește să îi aducă într-un videoclip.

Jador a dat lovitura cu "Superioară"! Câte vizualizări a adunat

"Am făcut piesa "Superioară" și eu am considerat că piesa asta li se potrivește Biancăi și Livian. Și am zis: oamenii ăștia doi sunt potriviți pentru videoclipul meu. Și Bogdan cu Andra, dar Bogdan cu Andra au mai apărut și în alte videoclipuri și ei doi (n.r.: Bianca și Livian) în niciun videoclip. Am zis să fiu primul care sparge gheața și primul care face întotdeauna chestii. Videoclipul a fost filmat la înălțime, unde se vede tot Istanbulul", a spus Jador. 

"Încă de când o cânta în cameră (n.r.: și-a dat seama Jador că li se potrivește piesa). Cântă în cameră Jador, scrie, cântă, îi vin idei", a spus Livian.

Livian: Frumos locul ăla (n.r.: unde s-a filmat), așa ceva n-ați văzut. Nimic planificat

Jador: Dumnezeu le-a aranjat pe toate. O să apară săptămâna viitoare, undeva miercuri-joi (...) Livian a păcălit-o pe Bianca, îi spunea minciuni ca să fie ea mai nervoasă, că în videoclip e vorba că ea nu are încredere în el

Livian: Manevră ce mi-am făcut singur. Am zis să-i induc starea, lucrăm profesional. Am început să-i zic de prima femeie cu care am stat în emisiune, am început să-i zic de cine crede ea că aș avea ochi... șpițuri ce mi-am luat pe sub masă

 

 

Citește și:

Un concurent a fost descalificat de la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a făcut anunțul: "Trebuie să luăm măsuri"

Italian dat în urmărire internațională pentru fraudă, prins în România: prejudicul ajunge la 250.000 de euro

Scene uluitoare la "Puterea dragostei"! Manuela a sărit să o bată pe Deea! Ce a urmat întrece orice închipuire! A fost implicat și Ricardo

Denisa s-a întors la "Puterea dragostei"! Uite ce a putut să îi spună Iancu în camera roșie! S-a întâmplat chiar după ce se sărutaseră

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies