Soc la Istanbul! Celebrii actori Cagatay Ulusoy si Gizem Karaca, condamnati la inchisoare pentru trafic de droguri! Afla care este sentinta finala in dosarul drogurilor care le-a spulberat indragitilor actori toate planurile profesionale pentru o lunga pe

Actorii Cagatay Ulusoy si Gizem Karaca au fost condamnati la cate patru ani şi doua luni inchisoare pentru trafic de droguri.

Dupa cinci ani de judecata, instanta s-a pronuntat in privinta a 34 de persoane in dosarul drogurilor. Printre cei in invinuiti se numara si celebrii actori Gizem Karaca si Cagatay Ulusoy, care, conform presei din Turcia, au fost condamnati la cate patru ani si doua luni inchisoare pentru trafic de droguri. Cantaretul Cenk Eren a primit o pedeapsă de 6 ani şi trei luni închisoare deoarece a fost vorba despre cocaina. Renumitul DJ Nuri Kosem si cantareata Selin Boronkay au fost condamnati la cate patru ani si doua luni inchisoare.

Actorii Gizem Karaca, Cagatay Ulusoy, Yusuf Akgun, Ergun Tas, regizorul Huseyin Orcun Benli, DJ Nuri Kosem si Selin Boronkay au primit o pedeapsa de 4 ani si 2 luni.
Tot presa din Turcia precizeaza faptul ca daca Curtea de Apel si Curtea Suprema vor admite pedepsele intocmai, in conformitate cu legea executarii pedepselor si a libertatii supravegheate, Cenk Eren va executa 3 ani si doua luni, actorii  Gizem Karaca, Cagatay Ulusoy, Yusuf Akgun, Ergun Tas, regizorul Huseyin Orcun Benli, DJ Nuri Kosem si Selin Boronkay vor executa 1 an si nous luni inchisoare.

Cagatay Ulusoy declara atunci: "In breasla noastra, multe persoane consuma marijuana! In acea perioada jucam in serialul "Drumul lui Emir". Psihic si spiritual, eram intr-o perioada cu probleme! Am inceput sa consum mai mult. Nu am procurat pentru nimeni altcineva!"

(sursa: hurriyet.com.tr, haberturk.com, ucankus.com, viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate