Momente unice pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul"! Ozcan Deniz si colegii sai din distributia indragitei productii au deschis portile impunatorului conac pentru musafiri speciali!

Ozcan Deniz a tinut un discurs emotionant in cadrul intalnirii inedite organizata pe platourile de filmare ale serialului "Mireasa din Istanbul".

Luni, 14 mai, platoul serialului "Mireasa din Istanbul" a fost locul de intalnire la un ceai dintre actorii celebrului serial si invitatii "Fundatiei Koruncuk", fundatie care isi desfasoara activitatea in sprijinul copiilor.


Reprezentantele Fundatiei dar si multi alti invitati au pasit fascinate pe platourile de filmare ale  serialului, unde au vizitat mai intai platourile, spectaculosul conac al familiei Boran, care a fost construit special pentru aceasta productie, apoi au facut multe selfie-uri, s-a baut ceai, dar principalul scop a fost cel caritabil, cei prezenti cumparand invitatiile si facand donatii fundatiei.


Ozcan Deniz a ţinut să le felicite pe doamne cu prilejul zilei mamei (care a fost duminică) şi să le mulţumească, în numele fiului său (Kuzey) pentru sarcina sfântă pe care o au mamele în această lume.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate