Soc in Cartierul Pipera! O masina este spulberata de catre un alt autourism VIDEO

Soc in Cartierul Pipera! O masina este spulberata de catre un alt autourism VIDEO

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere instalate pe o cladire din cartierul bucurestean Pipera: o masina este spulberata de un alt autoturism.

 Accidentul s-a produs, se pare, din cauza neatentiei. Un sofer a vrut sa întoarca masina, dar nu s-a mai asigurat.

Nu a observat ca, pe celalalt sens de mers, venea cu viteza un alt autoturism. Momentul impactului a fost nimicitor.  Pe imagini se poate poate vedea cum, dupa accident, soferul masinii care circula regulamentar are puterea sa iasa pe propriile picioare din autoturism.

Iese in strada si cere ajutor.Imediat, ajunge si un motociclist care opreste si incearca sa scoata victimele din masina rasturnata. 

El este ajutat de cativa trecatori.In urma accidentului, doua persoane au fost grav ranite. Au fost scoase din vehicul si transportate la spital.

In tot acest haos, cine credeti ca a scapat cu viata si neatins? Un caine care se afla pe bancheta din spate a masinii lovite.

Priviti-l cum este aruncat pe geam in momentul impactului. Nici macar cand masina cade la pamant, cainele nu este atins. Fuge imediat, buimac, pe cealalta parte a drumului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate