Situație incredibilă la jocul pentru comunicare la Survivor România 2021! Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru miza dublă. Ce surpirză îi așteaptă pe concurenți?

,
Jocul pentru comunicare
Care este miza jocului de comunicare?[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Jocul pentru comunicare din această seară aduce vești incredibile pentru concurenții de la Survivor România 2021. Miza jocului este dublă, ceva nemaiîntâlnit până acum în jocul pentru comunicare. Ce surpriză îi așteaptă pe Faimoși și Războinici?


In articol:

Faimoșii și Războinicii își dau întâlnire într-un nou joc de comunicare, însă unul cu totul special. Concurenții se vor lupta în această seară pentru o miză dublă, ceva inedit marca Survivor România 2021.

Jocul pentru comunicare este extrem de important pentru concurenți, iar motivația crește atunci când la finalul unui joc extrem de greu se află vești de la cei dragi de acasă.

Care este miza jocului de comunicare din această săptămână?

Faimoșii și Războinicii așteaptă cu nerăbdare jocul de comunicare, care pentru ei înseamnă extrem de mult, mai ales după atâtea luni petrecute în sălbăticie departe de cei dragi de acasă. Concurenții au dovedit că sunt niște supraviețuitori cu adevărat, iar veștile pe care le primesc de la familii îi ajută să se încarce cu energie și să devină mult mai motivați pe trasee, și totodată, să nu uite care este scopul lor în competiția Survivor România 2021.

Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru comunicare, care este una cu totul extraordinară, însă surprizele nu se opresc aici, la Survivor România 2021 începe o nouă etapă, iar miza jocului devine dublă.

Astfel, Faimoșii și Războinicii nu se vor lupta doar pentru mesaje de la cei de acasă, ci și pentru un lucru cu totul special. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a anunțat care este miza, dar și al doilea premiu pe care concurenții îl pot câștiga.

”Ei bine, echipa câștigătoare, astăzi,  are posibilitatea de a comunica în timp real prin mesaje scrise cu un prieten. Însă, asta nu este tot, Survivor este o competiție plină de surprize după cum v-ați obișnuit deja.

Ei bine, în fiecare săptămână de acum înainte, Faimoșilor, Războinicilor începe o nouă etapă, la jocul de comunicare veți avea nu una, ci două mize, este miza de comunicare și miza camp-ului, pentru că de astăzi înainte veți avea două camp-uri, vă veți bate fie pentru camp-ul din insulă, fie pentru camp-ul din junglă.”, a anunțat Daniel Pavel.

Din această săptămână miza jocului pentru comunicare devine dublă, Faimoșii și Războinicii se vor duela atât pentru mesaje de la cei dragi, cât și pentru camp-uri.

Jocul pentru comunicare
Daniel Pavel, a anunțat miza dublă a jocului pentru comunicare[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA 2021: Sebastian Chitoșcă, dezvăluri incredibile: ”pe spate o să ne dea perversitațile”Urmărește o nou ediție duminică, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D

Cum arată traseul din această seară de la Survivor România 2021

După ce Daniel Pavel, prezentatorul emsiunii Survivor România 2021, a anunțat miza incredbilă pentru care Faimoșii și Războinicii se vor duela, acesta a prezentat și traseul pe care concurenții îl vor parcurege în această seară.

Traseul este atât la sol, cât și la înălțime, concurenții vor avea parte de un traseu inedit și plin de provocări.

Concurenții vor intra pe următorul traseu, intrarea pe traseul de astăzi, care constă într-o succesiune de bazine cu noroi, se face depășind doi saci de dimensiunea sacilor de box, după care concurenții noștri urcă la înălțime de-a supra unui bazin cu apă pe o punte, unde au de purtat două inele cu mâna stângă și cu mâna dreaptă, pe două șine, trebuie purtate integral, dacă unul din inele rămâne în urmă, concurentul trebuie să îl împingă și să-l aducă la același nivel. Coboară, din nou, pe un deal cu nisip într-un nou bazin cu noroi, trec acolo pe sub un panou fix, după care intră într-un labirint aflat în partea mediană a traseului nostru de astăzi. După care, trebuie să ajungă pe sub o plasă de frânghie și mai departe pe sub o rampă, unde de asemenea, se află noroi. Înainte de a ajune la proba de final, concurenții trebuie să treacă pe sub o nouă plasă, iar la sol este presărat un nisip foarte fin alb-gălbui. Ajung la proba de final, unde concurenții trebuie să introducă mingi prin lovire cu piciorul.”, a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Faimoșii au decis! Cine este în pericol de eliminare în cel de-al doilea consiliu de nominalizare la Survivor România 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final incredibil la Survivor România 2021! Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate? Daniel Pavel a dat startul unei provocări inedite. Ce trebuie să faceți pentru a participa?

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

SURVIVOR ROMÂNIA 2021: Sebastian Chitoșcă, dezvăluri incredibile: ”pe spate o să ne dea perversitațile”Urmărește o nou ediție duminică, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D

Faimoșii au decis! Cine este în pericol de eliminare în cel de-al doilea consiliu de nominalizare la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies