Situație dramatică în România! 1.600 de oameni și-au pierdut locul de muncă. Ce spun oficialii?

,
Situatie dramatica în Romania
1.600 de oameni au ramas fara locuri de munca[Sursa foto: PixaBay]

Situație devastatoare în România, 1.600 de oameni și-au pierdut locurile de muncă după ce s-a decis desființarea chioșcurilor de la metrou. Ce spune liderul sindicatelor de la metrou despre această hotărâre?


In articol:

Liderul sindicatelor de la metrou a dat primele declarații după ce autoritățile au decis desființarea chioșcurilor din subteran. Acesta a dezvăluit că 1.600 de persoane și-au pierdut locurile de muncă din cauza acestei decizii.

Liderul sindicatelor de la metrou, prima reacție după ce 1.600 de oameni au rămas fără serviciu

Liderul sindicatelor de la metrou, Ion Rădoi, a reacționat după ce în dimineața de miercuri, 7 aprilie, a început demolarea spațiilor comerciale de la metrou, care sunt amplasate ilegal pe domeniul statului.

Situatie dramatica în Romania
Chioșcurile de la metrou au fost demolate[Sursa foto: PixaBay]

Președintele sindicatului Metrorex a fost întrebat, într-o intervenție televizată, dacă știe câți oameni și-au pierdut locurile de muncă în urma acestei hotărâri. Acesta a declarat că 1.600 de oameni și-au pierdut veniturile, de asemenea, și familiile lor vor avea de suferit.

”Probabil că le oferă dânșii ceva. Nu vedeți ce grijă au de oameni și de protecție socială? Ei și familiile lor ar trebui să acum să se ducă la Primărie și să nu mai plece de acolo. Să le dea de muncă dacă tot au luat o măsură abuzivă.”,

a declarat Ion Rădoi, pentru un post de televiziune.

Citeste si: GREAVA la metrou! Protest spontan. Calatorii asteapta disperati in fata gurilor de metrou

Chioșcurile de la metrou au fost desființate

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale de la metrou a început astăzi, 7 aprilie, la stația de metrou Ștefan cel Mare. La fața locului a fost prezent și primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a declarat că aceste chioșcuri nu au autorizație de construcție și îngreunează evacuarea în caz de incendiu.

”Nu există nicio autorizaţie de construire dată nici de Sectorul 2, nici de Capitală, nici de nimeni, drept urmare, aceste construcţii sunt amplasate ilegal în Sectorul 2. Înţeleg şi există un raport al Metrorex că îngreunează inclusiv ieşirea în caz de incendiu şi aseară Poliţia Locală a suspendat activitatea acestor agenţi economici şi, de asemenea, am dat o dispoziţie pentru desfiinţarea lucrărilor construite ilegal”, a

spus Radu Mihaiu. 

Situatie dramatica în Romania
Comercianții de la metrou au ramas fara serviciu[Sursa foto: PixaBay]

Radu Mihaiu a subliniat că, administrarea acestor spații comerciale se află în slujba Metrorex, însă fiind domeniu public, Poliția Locală poate sprijini instituțiile statului pentru a demola aceste construcții neautorizate.

Citeste si: Decizie radicală luată de conducerea Metrorex. Măsura se aplică începând cu data de 2 aprilie

În cazul comercianților care nu au mers să-și ridice marfa, primarul Sectorului 2 a spus că aceasta va fi transportată într-un loc sigur, pentru a putea fi recuperată.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce preț au abonamentele Metrorex și STB în 2021

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Decizie radicală luată de conducerea Metrorex. Măsura se aplică începând cu data de 2 aprilie

Situație dramatică în Capitală! O fetiță de 13 ani a fost lovită de metrou la stația Unirii. Ce s-a întâmplat cu copila?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies