Sindy o demasca pe Mellina la Survivor Romania 2021! E incredibl ce spune despre Albert, barbatul care pare indragostit de ea

,
Sindy o demasca pe Mellina la Survivor Romania 2021
Sindy si Mellina, un nou conflict la Survivor Romania 2021?

Abia intrata in competitie, Sindy (Szidonia Szasz) se face deja remarcata in randul concurentilor la Survivor Romania 2021.


In articol:

Sindy nu se sfieste sa spuna ce gandeste atunci cand vine vorba despre jocurile din echipa Razboinincilor. Desi este proaspat intrata in competitie, Razboinica pe numele ei adevarat Szidonia Szasz face s-a facut deja remarcata pe traseu, dar s-a si facut remarcata in randul barbatilor din competitie.

Sindy i-a atras atentia lui Albert care pare fascinat de noua competitioare si o vede ca pe o fata ideala. In schimb, concurenta spune despre Albert ca stie ca o place, insa este si..."ciudatel" din punctul ei de vedere. „Albert este un pic ciudățel. Prima oară când am venit nu mi s-a părut, dar apoi am simțit că e retras ori dat la o parte. Nu-l poți citi la ce ar putea să se gândească, poate au avut certuri sau vorbe în echipă înainte să vin eu. Am învățat să nu mai am încredere în oameni”,  a declarat concurenta. Intr-adevar, Albert are deja un conflict deschis cu Sorin, Maria si Starlin care spun despre el ca nu se integreaza in echipa si nu o va face niciodata.

Sindy de la Razboinci, dezvaluiri despre Mellina

Citeste si: Survivor România 2021. Zanni, razboi total cu Elena Marin dupa nominalizarea din Consiliul de Eliminare:"Joaca o carte pe care n-as putea sa o joc..."

Ce spune Sindy in consiliul de Nominalizare despre Mellina?
Sindy, dezvaluiri despre Mellina in Consiliul de Nominalizare

Cat despre Sindy, concurenta nu

s-a sfiit sa spuna in fata consiliului de Nominalizare ce crede despre concurentii din echipa ei. Cea vizata a fost Mellina. Sindy nu este prima concurenta care vorbeste despre Mellina in termeni extrem de duri. Si Mihaela Berteanu a spus despre una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 ca este extrem de rea." M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, asta pot să zic clar.
E foarte egoistă, strânge mâncare, cocos, doar pentru ea. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă și m-a dezamăgit complet.”
 

Sindy, noi declaratii despre Mellina de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Concurentul de la Survivor România 2021 a izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: „Nu i-am zis niciodată că o iubesc. Nu am avut tupeul!”

Citeste si: Concurentul de la Survivor România 2021 a izbucnit în lacrimi când și-a văzut mama: „Nu i-am zis niciodată că o iubesc. Nu am avut tupeul!”

Sindy, noi declaratii la adresa lui Albert Oprea
Sindy vorbeste despre Albert Oprea, concurentul care a declarat ca o place la Survivor Romania 2021

Sindy

pare ca o ia pe urmele Mihaelei si a declarat ca se simte cumva amenintata de catre Mellina:" Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul. 
Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, a declarat Sindy.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce ii face Georgiana lui Jador dupa ce acesta a fost grav accidentat si nu a mai aparut alaturi de Faimosi la Survivor Romania 2021

Eșec parțial pentru NASA: elicopterul-minune care trebuie să zboare pe Marte s-a defectat

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Survivor România 2021. Prima reactie a lui Musty dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Cum si-a dat seama ca va parasi competitia

Eliminare neașteptată la Survivor România 2021! Cine a părăsit competiția? Votul publicului a făcut diferența și de această dată!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies