Sindy, mesaj pentru toți susținătorii lui Albert. Fosta concurentă de la Survivor România a răbufnit după ce a văzut că a ieșit din nou favorit: „Te distruge psihic…”

,
Sindy, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Sindy, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Sindy a simțit nevoia să reacționeze pe instagram după ce Albert a ieșit din nou favoritul publicului în echipa Războinicilor. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor România 2021?


In articol:

Sindy s-a declarat dezamăgită de faptul că Albert este ales de fiecare dată favoritul publicului, chiar și atunci când rezultatele sale nu sunt printre cele mai bune. Ce mesaj a transmis fosta concurentă din echipa Războinicilor?

Sindy, reacție dură pe instagram. A sărit în apărarea Războinicilor Marius și Andrei

Sindy a părăsit competiția Survivor România 2021 în urmă cu mai multe săptămâni, însă în continuare este cu sufletul alături de echipa Războinicilor. Încă de când se afla în competiție Sindy era nemulțumită de faptul că Albert este favoritul publicului, însă acum, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a ținut să transmită un mesaj prin intermediul contului de instagram.

Citeste si: Sindy, dezvaluiri despre ce nu s-a vazut la televizor la Survivor Romania:"Avea o energie ciudată, au fost conflicte care nu s-au dat..."

Sindy i-a rugat pe susținătorii lui Albert să se gândească de două ori înainte atunci când își exprimă votul. Mai exact, Sindy a dat de înțeles că sunt și alți concurenți care merită votul publicului, făcând referire la Marius și Andrei, dar care nu se bucură de susținerea celor de acasă. Sindy a dezvăluit că acest detaliu îi poate influența negativ din punct de vedere psihic pe ceilalți concurenți, iar acest lucru se poate vedea inclusiv pe traseu.

„Cei care îl votați doar pe Albert de fiecare dată, pe tot parcursul competiției, vă rog pentru o secundă să stați în pat, cu ochii închiși și să vă imaginați că vă aflați acolo, în consiliu, în locul lui Marius și al lui Andrei.

Gândiți-vă că ați trecut prin atâtea momente grele, mult stres, dureri, accidentări, foame, tristețe și știți că ați dat totul din voi pentru a aduce puncte importante pe tot parcursul competiției, ca să vă aflați în prezent din nou în consiliul de eliminare și știind că ați luptat, să auziți numele favoritului care este tot Albert. Efectiv v-ați simți neapreciați, dezamăgiți, simțind un gol în suflet, lipsa de căldură, ăsta da motiv adevărat demoralizant, te distruge psihic atunci când știi că în afară de Albert, un alt nume nu vei mai auzi până la marea finală, știind că lupți și suferi acolo degeaba. În aceste momente credeți-mă că nu simți nicio susținere, te simți ca un obiect utilizat degeaba în această competiție, simți că nici nu mai are rost să mai lupți în continuare. Dacă voi vă puneți un pic în locul lui Andrei și al lui Marius, al tuturor celor care au fost în această competiție, în aceeași situație, poate că așa ați simți și voi că nu este corect ce se întâmplă. De ce unii trebuie susținuți, iar alții nu?”, este mesajul pe care Sindy l-a scris pe instagram.

Mesajul postat de Sindy pe instagram
Mesajul postat de Sindy pe instagram[Sursa foto: Instagram]

De când s-a întors acasă, Sindy s-a transformat în cea mai mare susținătoare a Războinicilor Andrei și Marius, dorindu-și ca cei doi să ajungă cât mai departe în cadrul competiției. 

Citeste si: Sindy vorbeste in premiera despre strategiile lui Albert Oprea de la Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Sindy a caracterizat fiecare concurent de la Survivor Romania 2021. Incredibil ce a spus despre Irisha si Raluca Dumitru!

Tragedie în Armata Română: militar mort la doar 37 de ani; a decedat în fața prietenilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sindy, mesaj dur pentru cei care o critica dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Cei care comentati aiurea, rautacios...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies