Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu solidari in cauza “Invinge Autismul”

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 01:45

Vedetele Kanal D Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu au raspuns pozitiv la rugamintea Asociatiei “Invinge Autismul” de a dona spre licitatie obiecte personale pentru Balul Albastru, care prin culoarea lor albastra sa poarte mesajul luptei impotriva autismului.

Balul Albastru, primul bal caritabil din Romania in sprijinul copiilor cu autism a avut ca scop strangerea de fonduri pentru imbunatatirea integrarii copiilor cu autism  in scoala si sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei invingem Autismul, in cadrul caruia  23 de copii cu autism beneficiaza  de sprijin specializat. 

 

Pentru licitatia organizata la Balul Albastru de catre Asociatia invingem Autismul, Virgil Iantu a donat o pereche de butoni London Tailors din colectia personala.

Butonii London Tailors cu insertii albastre au fost purtati de vedeta Kanal D la filmarile emisiunii „Vrei sa fii milionar”. „Butonii albastii „London Tailors” i-am achizitionat special pentru a-i purta la emisiunea Vrei sa fii milionar. M-au inspirit ca aveau insertii albastre, culoarea emisiunii.  Am purtat butonii la primele filmari pentru sezonul doi al emisiunii Vrei sa fii milionar.” a declarat vedeta Kanal D. Butonii London Tailors au fost licitati cu suma de 800 lei de dl avocat Gabriel Biris. 

                        

Raluca Moianu si-a exprimat bucuria de a putea sustine cauza copiilor cu autism donand o pereche de cercei foarte dragi sufletului ei. „Cerceii cu piatra albastra in montura de argint i-am primit cu multi ani  in urma in dar de la mama mea. Fiind singurele mele bijuterii cu piatra albastra si avand o incarcatura emotionala deosebita m-am gandit ca ar fi darul perfect pentru Balul Albastru.

I-am cerut insa si acceptul mamei inainte de a-I oferi spre licitare iar mama mea a fost foarte fericita cand a aflat ca de aceste bijuterii vor beneficia copiii cu autism.” a declarat Raluca Moianu, prezentatoare emisiunii “Gaseste-mi familia” de la Kanal D.  Cerceii donati de Raluca Moianu au fost achizitionati la licitatie cu suma 1000 lei de avocatul Gabriel Biris pentru sotia sa prezenta la eveniment. 

 

Simona Patruleasa a donat un tablou pictat de ea special pentru acest eveniment.

„M-am inspirit din opera lui Monet, “Lacul cu nuferi” cand am realizat tabloul pentru Balul Albastru. Nuferii sunt pentru mine simbolul sperantei. In mitologie, nuferii reprezentau  nemurirea, sanatatea, gloria si pacea sufleteasca. Am pictat cu sufletul acest tablou si mi-as dori ca dragostea mea pentru copii si arta sa il inspire pe cel care va cumpara acest tablou iar copiii afectati de autism sa beneficieze de sprijinul nostru pentru o recuperare cat mai rapida.
“ a declarat stirista Kanal D. Tabloul “Lac cu nuferi” pictat de Simona Patruleasa a fost licitat cu 2100 lei de catre Horia Varlan. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Cei 150 de invitati la eveniment au licitat obiectele „albastre” donate de Simona Patruleasa, Raluca Moianu, Virgil Iantu, Mihai Albu, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Liza Panait, Malvina Cervenschi, Sergiu Nicolaescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Dana Savuica, Elena Merisoreanu si Bogdan Mihai Radu, Kinga Varga,  Maria Radu, Anca Rusu, Maria Dulhan, Bogdan Ionescu. Acestia au fost incantati de atmosfera deosebit de placuta a balului si si-au exprimat bucuria de a putea sustine cauza copiilor cu autism. 

 

Evenimentul a fost  sustinut de Manuela Harabor, mama de copil cu autism, si a fost  moderata cu talent de actorul Silviu Biris. Programul  serii a fost  punctat de momente artistice oferite de Andra Maruta, Maria Radu, Irina Sarbu, Maria Buza si taraful sau, 2 Zece band, precum si copiii de la  scoala de dans Pas in Doi.

 

Oficial. Mașinile de transport alternativ nu vor putea să circule pe benzile speciale pentru autobuze

Evenimentul a fost deschis intr-un mod inedit – cu mesajul video din partea domnului Mark Roithmayr, Presedintele Organizatiei Autism Speaks, cea mai activa organizatie de profil din lume si initiatoarea miscarii albastre din luna aprilie.

 

Balul Albastru 2012 a strans in total 30.000 EURO, in bani, servicii si produse.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!