Simona Halep s-a CALIFICAT in prima ei finala de la Wimbledon! Ce s-a intamplat in timpul meciului

,

Simona Halep s-a calificat în prima finală din carieră la Wimbledon după o semifinală de excepţie contra ucrainencei Elina Svitolina, câştigată în două seturi, 6-1, 6-3, după o oră şi 14 minute de joc.

UPDATE 16:20 Halep- Svitolina 6-1, 6-3. Simona Halep s-a calificat în finala de la Wimbledon după o semifinală încheiată cu break.

UPDATE 16:17 Halep- Svitolina 6-1, 5-3. Un nou game impresionant al româncei, cu un singur punct pierdut.

Românca e la un game distanţă de prima finală din carieră la Wimbledon.

Citeste si: Ce notă a luat Simona Halep la BAC? ”Domnule diriginte, eu vreau să fac performanță. Voi fi cea mai bună din lume. O să vedeți!”

UPDATE 16:13 Halep- Svitolina 6-1, 4-3. Primul break din setul secund a fost realizat de Simona Halep, care e la două game-uri distanţă de calificarea în finală. UPDATE 16:10 Halep- Svitolina 6-1, 3-3. Simona rămâne fără punct pierdut pe propriul serviciu în setul secund.

UPDATE 16:07 Halep- Svitolina 6-1, 2-3. Ucraineanca a câştigat cel mai disputat game din setul al doilea, în care românca egalase de la 15-40. UPDATE 16:03 Halep- Svitolina 6-1, 2-2. Al treilea game consecutiv la 0 din setul secund.

Citeste si: ION ȚIRIAC LA 80 DE ANI! FOTO Ion Țiriac, apariție de senzație la cina de ziua lui, la Muzeul Prado! S-a fotografiat alături de Simona Halep

Citeste si: ION ȚIRIAC LA 80 DE ANI! FOTO Ion Țiriac, apariție de senzație la cina de ziua lui, la Muzeul Prado! S-a fotografiat alături de Simona Halep

UPDATE

16:01 Halep- Svitolina 6-1, 1-2. Locul 8 WTA a replicat tot cu un "game alb". UPDATE 15:59 Halep- Svitolina 6-1, 1-1. Game la 0 al Simonei pe propriul serviciu.

UPDATE 15:56 Halep- Svitolina 6-1, 0-1. Prim game realizat de ucraineancă pe propriul serviciu în această semifinală.

UPDATE 15:52 Halep- Svitolina 6-1. SET SIMONA! Simona Halep a încheiat setul pe propriul serviciu, după ce a ratat primele cinci mingi de set din acest game.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Video impresionant! Cum au rezolvat politistii romani in 2 minute una din cele mai mari anchete ale politiei britanice. Marturisirea crimei filmata

Klaus Iohannis îl SOMEAZĂ pe Sorin Cîmpeanu să țină cont de observațiile societății civile în legea privind tezele de doctorat plagiate

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Sfaturi pentru a câștiga la pariuri pe baschet

Culita Sterp a a facut acum anuntul despre sezonul doi ''Puterea dragostei''! Fanii sunt in DELIR

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies