Sfaturi pentru a câștiga la pariuri pe baschet

Mulți pariori cred că a face pariuri pe baschet este foarte ușor. Dar adevărul este că pariurile pe baschet sunt mai complicate decât par la prima vedere.

 De fapt, toate pariurile sportive au complexitate, specific și caracteristici unice. În acest articol dorim să vă oferim câteva sfaturi și strategii pentru a putea face pariuri pe baschet mai bune, astfel încât să aveți mai multe șanse de câștig.

Acestea sunt strategii foarte simple și recomandări care vă vor permite să înțelegeți mai bine acele caracteristici ale lumii baschetului, astfel încât să puteți deveni jucători din ce în ce mai specializați pe această piață. Cu siguranță știți deja că specializarea este una dintre cheile pentru plasarea de pariuri bune.

Mulți jucători novici - fie în baschet, fie în orice alt sport - fac pariuri fără sens și pierd ocazii reale de a câștiga. Înainte de a paria, pe lângă familiarizarea cu piața în care aveți de gând să jucați, ar trebui să faceți întotdeauna un pic de studiu pentru a decide dacă pariul într-adevăr merită plasat și are o valoare, fie să găsiți mai bine o altă piață care poate oferi randamente mai bune.

Așadar, în acest articol vă vom spune - printre alte lucruri - cum să faceți bine analizele posibilelor dvs. pariuri, cum să faceți aceste pariuri bine sau cum să fiți atenți la piețe. Deși la început totul poate părea mai complex, treptat veți ajunge să faceți toate aceste evaluări rapid și veți plasa pariuri de calitate reușind în cele din urmă să câștigați... Din păcate, ca în cazul oricărui lucru valoros, este nevoie să studiați, să învățați și să exersați.

Nu vă grăbiți și studiați calm piețele disponibile

Prima noastră recomandare este să alegeți o competiție în care doriți să vă specializați sau piața pe care vreți să o urmați. Gândiți-vă puțin la lucrurile pe care le spuneți despre meciuri și puteți găsi piața preferată. Puteți face un pariu  pe baschet pentru a exersa, dar dacă nu este piața pe care o urmați sau o studiați în mod regulat ( execepție face cazul în sunteți o mașină de pariuri,  aveți un dar divin sau norocul vă surâde) veți pierde bani plasând acest tip de pariuri. Alegeți-vă competiția și piața și specializați-vă.

Atenție la principalele piețe de baschet

După cum am văzut, este un lucru comun pentru jucătorii noi - și, de asemenea, pentru experți - să găsească pariuri care le atrag atenția și simt nevoia imperativă de a paria niște bani. Ei își doresc enorm să parieze indiferent de ce se întamplă pentru ca vor să vadă meciul, cred că va fi interesant sau trebuie să vadă o vedetă în acțiune. Nu este o idee bună să pariați pe un capriciu fără a analiza un pariu. Așteptați înainte de a confirma pariul și vedeți dacă piața într-adevăr merită și o cunoașteți suficient pentru a avea o rată minimă de succes. Fiecare piață are specificul și caracteristicile ei unice și trebuie să le cunoașteți.

 

Cel mai bun sfat pe care vi-l putem oferi pentru a plasa pariuri este să fiți umili și să nu credeți că știți totul: acesta este secretul pierderii banilor. Unii cred că dacă un jucător pe care îl știu bine schimbă echipa sau liga, totul va rămâne neschimbat. De obicei nu este așa. Nu luați nimic de la sine, regulile se schimbă, oamenii nu lucrează la fel peste tot. Orice pasionat de jocuri de noroc știe că jucătorii nu au aceleași rezultate în toate echipele, nu toți antrenorii sunt la fel, nici toate ligile nu sunt se aseamănă, nici toate arbitrajele și stilurile de apărare și atac nu sunt la fel. Este foarte important să înțelegeți aceste lucruri.

De asemenea, este important să rețineți că piețele mici sunt mai profitabile, că este bine să profitați de toate bonusurile și ofertele puse la dispoziție, că merită, ori de câte ori este posibil, să pariați live etc. Citiți articolul Cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri pe baschet și descoperiți unde puteți paria în siguranță.

Totodată, vă recomandăm să citiți despre Case de pariuri cu cele mai mari cote pentru rezultat final in 2019 și afla unde puteți paria și câștiga. Mult succes vă dorim!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate