Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara de curand!

Simona a fost una dintre cele mai indraznete concurente din primul sezon al show-ului "Puterea dragostei".

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa "Puterea dragostei". Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor.

Citeste si: Bia, reactie violenta dupa disputa cu Livian si Mocanu! Concurenta a parasit platoul si a dat cu pumnul intr-un perete! Iata ce marturisiri i-a facut Andreei Mantea, in culise!

Simona, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"

De curand, Simona a marturisit ca i-a atras atentia unul dintre baietii din noul sezon. Aceasta nu a ascuns faptul că şi-ar dori să revină în casa "Puterea dragostei" pentru a-l cunoaste mai bine pe Livian şi recunoaşte că ar lupta cu Bianca pentru acesta, dacă fiul lui Nelson Mondialul i-ar da de înţeles că şi el o place ca viitoare nora.
Chiar daca nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei", Simona se pare ca isi urmeaza inca visul si continua sa caute barbatul ideal. Mai mult decat atat, aceasta a recurs de curand, la o interventie estetica la nivelul fetei, marindu-si buzele.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

♠️💜♠️

O postare distribuită de S💜I💜M💜O💜N💜N💜A (@simonna_braboveanu) pe

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate