Simina Loica, mărturisire năucitoare! Iată ce a răspuns tânăra atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil!

,

Simina Loica a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental în ultima vreme și încă suferă cumplit! Iată ce mărturisire neateptata a făcut tânăra recent!

Simina Loica și Alex Zănoagă au cucerit inimile telespectatorilor în timp ce au participat în cadrul emisiunii Puterea dragostei, atunci când s-au cunoscut și au devenit un cuplu și au continuat relația și după încheierea show-ului, hotărând ulterior să se căsătorească. Iar la scurt timp după căsătorie cei doi au devenit și părinții unui băiețel. Însă anul acesta cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor și fiecare să meargă pe drumul lui.

Chiar dacă Simina și Alex Zănoaga au încercat din răsputeri să își salveze mariajul de dragul fiului lor, Dominic, în cele din urmă separarea lor a fost iminentă.

Simina Loica, mărturisire năucitoare! Ce a răspuns tânăra atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

În urmă cu aproape cinci luni, toată lumea a fost luată prin surprindere când a aflat despre despărțirea faptul că Simina și Alex Zănoaga au ajuns s-au separat și au ajuns în pragul divorțului. Și mai mare le-a fost mirarea atunci când în mediul online Simina s-a afișat la scurtă vreme alături de noul ei iubit, Alex Bobicioiu, un fost prieten de-al soțului ei.

Noua relație a Siminei cu Alex Bobicioiu s-a dovedit a fi una cu năbădăi deoarece au avut multe perioade de despărțiri și împăcări, chiar dacă declarau la început că se iubesc și au planuri mari împreună. 

Citeste si: Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica, după despărțirea de Alex Zănoaga! Iată unde locuiește frumoasa brunetă alături de fiul ei, Dominic si de noul ei iubit, Alex Bobicioiu!

Simina Loica este foarte activă în mediul online, acolo unde are mulți urmăritori și fani, cărora obișnuiește să le împărtășească momente inedite din viață ei. De curând, un internaut a îndrăznit să o întrebe pe frumoasa brunetă dacă și-ar mai dori un copil, iar răspunsul acesteia a fost unul surprinzător, deoarece Simina a spus clar și răspicat că nu ar mai vrea un copil.

Citeste si: Exclusiv! Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Sunt cu ea de două luni, sunt fericit, l-a cunoscut și pe Dominic"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au dat de gol pe o rețea de socializare! Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit

Marcel Ciolacu intervine furtunos în nebunia speculațiilor: Nu vor fi taxe noi, asta e o certitudine

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au dat de gol pe o rețea de socializare! Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după ce au anunțat că s-au despărțit

Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica, după despărțirea de Alex Zănoaga! Iată unde locuiește frumoasa brunetă alături de fiul ei, Dominic si de noul ei iubit, Alex...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies