Silvio Berlusconi, CONDAMNAT la 4 ani de inchisoare cu executare. Fostul premier italian va fi inchis pentru frauda fiscala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de frauda fiscala, informeaza presa italiana.

Presupusa frauda fiscala se refera la achizitia de catre grupul Mediaset a drepturilor de difuzare a filmelor şi a unor emisiuni televizate.

 

Trustul Mediaset a majorat artificial drepturile de difuzare, reducand cotele de plata a impozitelor in Italia, folosindu-se in acest sens de societati offshore.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

 

Mediaset cumpara formate de emisiuni şi filme din strainatate, prin intermediul unor societati din "paradisuri fiscale", evitand astfel sistemul fiscal din Italia.

Sursa: Mediafax.

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.