Sigur nu te așteptai la asta! Ce facultate a absolvit Theo Rose? Puțini știu asta!

,
 Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

E frumoasă, tânără, talentată, simpatică și are una dintre cele mai puternice și bune voci ale României. Iată ce facultate a terminat Theo Rose!


In articol:

Frumoasa Theo Rose în vârstă de numai 23 de ani a luat cu asalt muzica românească. Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă puțini sunt cei care știu ce facultate a absolvit artista.

 Theo Rose
Ce facultate a absolvit Theo Rose?[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose a spus adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești: "I-am zis să oprim nebunia asta"

Ce facultate a terminat Theo Rose!

Theo Rose a făcut Liceul de Muzică “Dinu Lipatti”, specializarea Pedagogie Muzicală pe care l-a absolvit cu media 9.50.

După ce a terminat liceul, Theo și-a dorit să urmeze cursurile facultății de actorie din București, dar acest lucru nu a mai fost posibil

„Eu am ales la momentul ăla să fac actorie pentru că simțeam că am terminat cu noțiunile muzicale. Adică nu aveam ce să fac cu atât de multă teorie muzicală. Oricum am uitat mere parte din lucrurile pe care le-am învățat în liceu deja. Nu-mi trebuie atâta muzică, eu când mă apuc să cânt nu mă întreabă nimeni ce note am luat.”, a declarat zilele trecute Theo Rose.

Citeste si: Ce face Theo Rose cu banii pe care îi câștigă din muzică? Vedeta are planuri mari: „Strâng bani să...”

Theo a declarat că s-a pregătit timp de un an pentru admiterea la facultate, însă, din cauză că a întârziat 5 minute, fosta concurentă de

la "Bravo, ai stil!" nu a mai ajuns să își susțină examenul.  

Artista nu a mai putut să susțină proba din cauza traficului din Capitală, nu i-a permis să ajungă la timp. 

Am plecat de acolo plângând, m-am oprit la prima biserică, plângeam cu suspine, era visul meu năruit. ”, a mai adăugat Theo.

Totuși, Theo Rose a reușit să  se înscrie la Universitatea Spiru Haret, unde a intrat prima, dar, din păcate, secția de actorie a fost desființată, din lipsa candidaților.

Artista a primit posibilitatea ca dosarul său să fie mutat, așa că a ales secția de muzică. În cele din urmă a absolvit facultatea și și-a susținut lucrarea și examenul de licență.

Citeste si: Theo Rose trece prin clipe grele: „Am intrat pe Facebook și am aflat că a murit...” Anunțul trist făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Theo Rose a trecut de la muzică populară, la muzică pop și apoi la manele, dovedind că este un artist complet și cameleonic, capabil de a se adapta oricărui gen muzical.

"Întotdeauna mi-au plăcut provocările şi am detestat limitele. M-am deschis către orice ar fi avut legătură cu muzica şi am muncit să fac totul cât mai bine. M-am lovit adesea de expresia „nu poți cânta ambele genuri la fel de bine, trebuie să alegi unul dintre ele. Nu mi-a plăcut deloc această idee şi am luptat să o schimb. Dacă îți doreşti cu adevărat, poți cânta orice şi o poți face foarte bine.

Muzica e muzică. Dacă o simți, o poți transmite în toate formele ei.", a declarat fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Theo Rose, in doliu! Frumoasa cantarea sufera enorm:"Am avut o iubire neinteleasa cu el..."

Patru HG și o OUG au fost adoptate în ședința de guvern

Supele pot deveni toxice! Mare atenție când le preparați. Greșeala care le poate contamina

Jador a cerut-o în căsătorie pe o fostă concurentă de la "Bravo, ai stil"!

Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies