Theo Rose a spus adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești: "I-am zis să oprim nebunia asta"

,
Theo Rose si Bogdan de la Ploiești
Theo Rose a spus adevărul despre relația cu Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au cucerit Youtube-ul cu colaborarea lor muzicală, dar e ceva mai mult între ei în afară de o relație profesională?


In articol:

Finalista de la "Bravo, ai stil! Celebrities" este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România și se bucură de un succes enorm. Theo Rose a vorbit recent despre relația cu Bogdan de la Ploiești.

 Theo Rose si Bogdan de la Ploiești
Adevărul despre relația dintre Theo Rose si Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce face Theo Rose cu banii pe care îi câștigă din muzică? Vedeta are planuri mari: „Strâng bani să...”

Theo Rose, despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Recent, Theo Rose a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei, dar a lămurit și zvonurile, care au afectat într-o anumită măsură relația ei cu Alex.

Mai mult, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!Celebrities" a vorbit despre povestea dintre ea și Bogdan de la Ploiești.

Theo Rose si  iubitul ei, Alex
Theo Rose, mai emoționată ca niciodată atunci când vorbește despre iubitul ei, Alex![Sursa foto: Facebook]

"Sunt cu Alex de patru ani. Nu ne-am propus nimic, nu ne-am făcut planuri așa orbește.

Am zis că principalul e să fim fericiți. Atâta timp cât vom fi fericiți, lucrurile vor fi mișto și dacă o să vrem să ne căsătorim nu ne va opri nimic, că nici acum pe pandemie..ne ducem noi cu nașii și ne luăm dacă na...", a spus Theo Rose, despre planurile de căsătorie.

Citeste si: Theo Rose trece prin clipe grele: „Am intrat pe Facebook și am aflat că a murit...” Anunțul trist făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mulți

dintre fanii finalistei de la Bravo, ai stil Celebrities au scris în mediul online că Theo și Bogdan de la Ploiești, alături de care a înregistratul hit-ul „Aș renunța” s-ar potrivi de minune și au fost văzuți ca un cuplu. 

"După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat.

Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.

Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto.

După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa...dar

asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex", a mai povestit Theo Rose. 

Citeste si: Theo Rose trece prin clipe grele: „Am intrat pe Facebook și am aflat că a murit...” Anunțul trist făcut de fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Theo Rose si iubitul ei, Alex
Theo Rose a vorbit despre iubitul ei, Alex![Sursa foto: Facebook]

Theo a declarat că a trebuit să pună punct acestei "povești" cu Bogdan de la Ploiești, în momentul în care iubitul ei, Alex, a început să primească diferite mesaje pe rețelele sociale, potivit Wowbiz.

"Alex nu

mi-a zis despre lucrurile astea, despre ce-i spuneau lui prietenii, însă l-am surprins citind mesaje pe Instagram, pentru că oamenii l-au găsit pe Instagram și îi scriau: " s-o lași în pace, să fie fericită cu Bogdan".

În momentul ăla am vorbit cu Bogdan, el e super băiat, am stat de vorbă...I-am zis să oprim nebunia asta, facem piesa, dar...oamenii ne-au plăcut așa împreună. Bogdan e un tip foarte iubit de tineri, atunci toți au vrut să-l vadă fericit. Nu știu dacă e căsătorit, habar n-am. Eu nu știu..el a fost căsătorit înainte, nu știu exact povestea care a fost cu căsătoria, cu divorțul. Am auzit ceva tot din presă", a dezvăluit artista.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Familia lui Dorian Popa s-a mărit. "Mamișor" este în culmea fericirii, a devenit bunică pentru prima dată

Cutremur puternic în Grecia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Jador a cerut-o în căsătorie pe o fostă concurentă de la "Bravo, ai stil"!

O recunosti? A facut furori la "Bravo, ai stil! Celebrities" pana in Finala! Mii de fani au plans ca nu ea a fost cea care a castigat premiul cel mare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies