Show total la “Exatlon”. Faimosii au pierdut, la mare diferenta, confruntarea cu Razboinicii

Anca a fost eliminata din concurs, iar Faimosii au primit in Echipa un nou concurent, Oltin Hurezeanu.

Competitia sportive televizata “Exatlon”, difuzata aseara la Kanal D, a fost urmarita cu sufletul la gura de milioane de romani (conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea a fost urmarita in fiecare minut al difuzarii de aproape doua milioane de romani), confruntarea intre cele doua tabere, Razboinicii si Faimosii, anuntarea concurentei eliminate, discutiile aprinse intre concurentii din Echipa Razboinicilor, din Arena, si infrangerea dureroasa a Faimosilor au facut un spectacol total.

Castigatorii au avut parte de un premiu fabulos, in urma victoriei decisive, acestia au mers in capitala Republicii Dominicane, la Santo Domingo, la Carnaval si au avut parte si de o masa bogata, la un restaurant de lux. 

In urma voturilor telespectatorilor, Anca a parasit concursul; nominalizarile facute de Alex si Alina au aprins spiritele in coliba Razboinicilor, concurentii parand mai dezbinati ca niciodata.

S-a adus in discutie posibilitatea unei strategii in ceea ce priveste propunerile de eliminare, insa, in Arena, cei doi concurenti care s-au bucurat de imunitate si de dreptul de a nominaliza, au afirmat ca decizia lor s-a bazat pe alte motive.  

“Acum trei zile, Mariana a venit suparata la mine si a spus ca a fost amenintata de Ionut. A sunat ca si cum a fost amenintata ca va fi lovita. Iar in seara aceasta, eu sunt cea falsa? Cand Ionut a fost accidentat si s-a intors din spital in seara Arenei, anumite persoane mi-au spus sa il nominalizez“, a aruncat bomba Alina. 

Oltin Hurezeanu, un nou concurent in Echipa Faimosilor

Oltin Hurezeanu este concurentul care si-a facut debutul aseara in tabara Faimosilor.

Neexeperimentat pe traseele dificile cu care concurentii de la “Exatlon” sunt obisnuiti in cele peste doua luni pe care le-au petrecut in Republica Dominicana, Oltin nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor colegilor lui, pe traseu, in confruntarea cu Alex. 

“Am inceput cu stangul! Am pierdut startul, nu am auzit fluierul. Apoi, nu am mai recuperat. M-am impiedicat, nu am facut nici cea mai buna alegere in ceea ce priveste incaltamintea pentru ca mi-a intrat apa si mi se plimba piciorul, dar asta e. Este primul moment, ma voi mobiliza pe viitor”,  a spus acesta dupa prima experienta pe traseu.

Oltin Hurezeanu (43 de ani) este absolvent de “Drept”, actor si pasionat de cascadorie, arte martiale si kempo, fiind primul roman care a pozat pentru revista de succes “Men’s Health”.

Dupa absolvirea facultatii, acesta s-a dedicat actoriei, afirmandu-se in producţii de succes, precum ”Restul e tacere” (in regia lui Nae Caranfil), ”Supravietuitorul” (Sergiu Nicolaescu), ”Poveste de dragoste”, alaturi de Dragoş Bucur, ”Palatul copiilor”, cea mai recenta producţie a lui Bobby Paunescu,  dar si in numeroase roluri in seriale de televiziune celebre. 

Poate lucrul cel mai putin cunoscut despre noul concurent intrat in Echipa Faimosilor este faptul ca, la varsta de 27 de ani, Oltin a fost  castigatorul marelui premiu al emisiunii-concurs “Vrei să fii miliardar?”. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate