Sari la conținut

Anca a provocat scandal dupa scandal in tabara Razboinicilor! Fosta concurenta nu l-a iertat nici pe cel mai calm coleg! Iata cum a sarit la gatul lui Radu!

Anca a provocat scandal dupa scandal in tabara  Razboinicilor! Fosta concurenta nu l-a iertat nici pe cel mai calm coleg! Iata cum a sarit la gatul lui Radu!

Anca, fosta concurenta de la Exatlon a reprezantat marul discordiei in cadrul echipei sale, incercand sa isi impuna autoritatea.

Aflati in platoul "WOWbiz", Radu si fratele Ancai au revazut inregistrarea in care Anca a iscat un scandal monstru si a reactionat dur la adresa lui Radu.
Fratele Ancai a sarit in apararea surorii sale incercand sa il scoata vinovat pe Radu ca a insistat sa o provoace sustinandu-si cu tarie ideea.

Pe de alta parte, Radu a sustinut ca la acel moment a incercat sa aplaneze conflictul cu Anca, spunandu-i ca greseste afisand o astfel de atitudine.


"Eu intotdeauna am militat pentru discutie, pentru buna intelegere! Asta am incercat si in autobuz si atunci a rabufnit! Parerea ei am acceptat-o stiam ca publicul va judeca totul! Si de acolo a inceput goana asta si urmarirea de a ma pune intr-o lumina proasta!", a spus Radu."Acasa eu ii dau pace, dau dovada de maturitate, aveam pretentii la Radu, sa nu arunce cu benzina pe foc, un domn nu face asa ceva!", a spus fratele Ancai.

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net