Shakira, la brațul unui bărbat misterios. Artista a radiat de fericire

,
shakira-pique-surfing-bărbat

Shakira, la brațul unui bărbat misterios

[Sursa foto: Instagram: shakira]

De curând, Shakira a fost surprinsă la brațul unui bărbat misterios care se pare că este responsabil pentru zâmbetul pe care îl afișează în ultima vreme. Artista și bărbatul misterios au fost văzuți în timp ce făceau surfing împreună.


In articol:

Se pare că Shakira trece prin momente frumoase după despărțirea de Pique. Conform spynews.ro, aceasta a fost văzută la brațul unui bărbat misterios, în timp ce făceau surf, iar artista era toată doar un zâmbet.

Vestea se pare că îi bucură nespus de mult pe fani, mai ales datorită faptului că s-a aflat că Shakira a fost înșelată de Pique.

Drept urmare, aceasta a decis să divorțeze și, aparent, să se și mute din țară.

Din fericire, Shakira nu vrea să își piardă timpul suferind și își trăiește viața în continuare, mai ales datorită faptului că are atâtea motive să fie fericită: doi copii minunați, o carieră de invidiat și fani la fiecare pas.

Citeste si: Ce avere au de împărțit Shakira si Gerard Pique? Suma este amețitoare

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artiștii își exprimă sentimentele prin intermediul melodiilor, lucru pe care l-a făcut și Shakira. Aceasta a lansat o melodie, înainte de a recunoaște că s-a despărțit de Pique, potrivit spynews.ro.

Shakira a anunțat despărțirea printr-o piesă înainte de o recunoaște public

„Mă simt atât de vie, îmi voi trăi viața la maximum, /Voi face doar ce-mi place, /Așa o facem, iubire, asta spunem/ Asta vom face tu și eu/ Nu-ți face griji /Nu-ți face griji pentru nimic /Pentru că totul va fi bine /Totul va fi bine /O să-mi trăiesc fiecare zi ca și cum sunt în vacanță /Așa o facem, iubire, asta spunem /Asta vom face tu și eu /Nu-ți face griji /Nu-ți face griji pentru nimic /Pentru că totul va fi bine /Totul va fi bine”, au fost doar o parte dintre versurile piesei.

shakira-pique-surfing-bărbat

Shakira, la brațul unui bărbat misterios

[Sursa foto: Instagram: shakira]

După ce, pentru câtva timp, au tot circulat zvonuri legate de despărțirea lor, prin intermediul agenției de PR care se ocupa de imaginea celor doi, Shakira și Pique au confirmat zvonurile.  „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat agenția de PR.

Citeste si: Shakira și Gerard Pique ar urma să divorțeze, după ce artista l-a prins înșelând-o. Ce i-a cerut aceasta imediat

Cu toate că au format un cuplu mai bine de un deceniu, cei doi nu au ajuns în fața altarului, lucru ce nu i-a deranjat pe niciunul dintre ei.

„Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci, mai degrabă, ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil. Depinde de comportamentul său”, a spus aceasta în urmă cu ceva vreme.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei, dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți”, a mărturisit și Pique.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine este femeia cu care Pique este acuzat că a înșelat-o pe Shakira? Tânăra este de negăsit în mediul online

SUA oferă opt elicoptere în mod gratuit Cehiei, după ajutorul oferit de cehi către Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arată casa de 16 milioane de euro în care Shakira se mută, după ce a confirmat despărțirea de Pique

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies