Sfanta Maria. Rugaciunea inchinata Maicii Domnului care indeplineste dorintele credinciosilor

Author: Luiza Stama
Actualizat: 30 ian 2021, 01:55

Iată rugăciunea inchinata Maicii Domnului despre care se spune că îndeplinește orice dorință:

Pe 15 august, crestinii sarbatoresc Adormirea Maicii Domnului, cea mai importanta sarbatoare inchinata Fecioarei Maria. Iata rugaciunea care se spune inaintea zilei de Sfanta Maria, despre care se spune ca indeplineste toate dorintele.

Sfanta Maria. Rugaciunea inchinata Maicii Domnului

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Citeste si: Rugăciune coronavirus. Patriarhul Daniel a transmis-o tuturor preoților

Citeste si: Rugaciunea miraculoasa scrisa de Parintele Arsenie Boca. Sfantul o rostea in fiecare dimineata

Acatistul Soborului Maicii Domnului, rugăciunea care se rostește în a doua zi de Crăciun. Aduce liniște și înțelegere în familie

Citeste si: Rugăciune făcătoare de minuni. De câte ori să o rostești pe zi

 

 

 


Cookies