Serghei Șoigu ar fi mers în Ucraina, pe câmpul de luptă. Aceasta ar fi prima vizită a sa în țara atacată

,
serghei-șoigu-ucraina-vizită

Serghei Șoigu ar fi mers în Ucraina, pe câmpul de luptă

[Sursa foto: en.kremlin.ru]

Serghei Șoigu ar fi mers pe câmpul de luptă din Ucraina pentru prima dată de când războiul a început pe data de 24 februarie. Anunțul a fost făcut de către ministerul apărării de la Moscova, dar nu se știe dacă informația este una reală sau nu.


In articol:

Ministerul Apărării de la Moscova susține că Serghei Șoigu ar fi mers în Ucraina, pe câmpul de luptă, pentru a inspecta trupele lui Vladimir Putin, conform Reuters, relatează digi24.ro.

Cu toate acestea, presupusa vizită efectuată de către Serghei Șoigu nu a fost anunțată public și nici nu se știe dacă a avut sau nu loc într-adevăr, potrivit The Guardian.

„La posturile de comandă ale unităților ruse, generalul de armată Serghei Șoigu a primit raportul de la comandanți, cu privire la situația și acțiunile actuale ale forțelor armate ruse în principalele zone operaționale”, a declarat Ministerul Apărării din Rusia prin intermediul unui comunicat.

Citeste si: Crimeea susține că platformele petroliere ale Rusiei au fost atacate de către Ucraina

Generalul-colonel al armatei ruse din Ucraina a fost schimbat

Analiștii au examinat cu mare atenție filmările puse la dispoziție de către RIA Novosti, o agenție de presă. În urma acestor examinări, s-a concluzionat că, în prezent, Gennady Zhidko este generalul-colonel aflat la conducerea armatei ruse din Ucraina.

Cu doar o zi înainte, Ministerul britanic al Apărării a adus la cunoștință faptul că, în primele zile ale lunii iunie, o schimbare de mari proporții ar fi avut loc în ceea ce privește conducerea armatei ruse, mai exact, în ceea ce privește forțele combatante din țara atacată.

serghei-șoigu-ucraina-vizită

Serghei Șoigu ar fi mers în Ucraina, pe câmpul de luptă

[Sursa foto: en.kremlin.ru]

Conform informațiilor puse la dispoziție de către Marea Britanie, generalul-colonel Andrei Serdyukov, comandantul forțelor aeriene, și generalul Alexandr Dvornikov, comandantul grupului armatei din sud, ar fi fost înlăturați.

Mai mult decât atât, aceeași sursă susține că, în curând, comanda SGF ar putea fi preluată de către Serghei Surovikin, un general-colonel.

Rusia ar putea intra în incapacitate de plată

Din cauza sancțiunilor care i-au fost impuse, Rusia ar putea intra în incapacitate de plată. Dacă acest lucru se va întâmpla, va fi pentru prima dată în ultimul secol de când Moscova nu va putea să onoreze toate plățile pe care le are de efectuat.

Conform Reuters, relatează economie.hotnews.ro, după ce a invadat Ucraina, Rusia a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a plăti toate obligațiunile a căror valoare se ridică la 40 de miliarde de dolari. Din cauza sancțiunilor venite din partea mai multor țări, investitorii nu și-au mai putut desfășura activitatea în Rusia.

Citeste si: Lituania primește amenințări din partea Rusiei din cauza acțiunilor ei care vor cauza „durere” și care vor genera „consecințe grave”

Cu toate acestea, Moscova a declarat, și nu de puține ori, că nu există motive de îngrijorare în ceea ce privește o incapacitate de plată, deoarece Occidentul este responsabil pentru ceea ce se întâmplă, deoarece ar încerca să facă Rusia, într-un mod artificial, să nu mai poată să plătească.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Rusia nu înseamnă doar regimul Vladimir Putin. Mircea Geoană: Este o ţară de o mare cultură

Ultimă oră - Parchetul a declarat ilegal primul dosar penal din Rusia privind sustragerea de la mobilizare

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Rusia a început simularea atacurilor cu rachete asupra statelor baltice. Spațiul militar al Estoniei a fost străbătut de un elicopter rusesc

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies