Şengül din producția Totul pentru familia mea a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte la 47 de ani! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2023, 17:51
video Foto(5)

Şengül din producția Totul pentru familia mea le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online care este secretul siluetei sale! Iată cum se menține în formă renumita actriță Fadik Sevin Atasoy, la 47 de ani!

Fadik Sevin Atasoy este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, Fadik Sevin a reușit să ducă pe cele mai înalte culmi ale succesului renumele părinților săi, Emel Göksu și Sönmez Atasoy, două figuri emblematice ale cinematografiei turcești. Deși în prezent are 47 de ani, celebra actrița continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale uluitoare atât pe micile ecrane în producții de excepție, cât și pe scenele marilor teatre ale lumii, cu roluri inedite în musical-uri de succes.

De curând, îndrăgita Fadik Sevin a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte în ciuda vârstei.
Telespectatorii din România au cunoscut-o recent pe carismatică actriță, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care întruchipează personajul Şengül, o femeie aparent naivă însă extrem de puternică și ambițioasă.

Şengül din producția Totul pentru familia mea a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte la 47 de ani

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în capitala Ankara, într-o familie celebra. Părinții săi, două personalități marcante ale cinamtografiei turcești, Emel Göksu și Sönmez Atasoy, i-au insuflat fiicei lor, încă din primii ani de viață pasiunea nemărginită pentru actorie, iar după absolvirea liceului, Fadik Sevin s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului, în cadrul Universității Bilkent, pe care a încheiat-o cu brio, în anul 1998 și tot atunci a și debutat pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, unde peste ani a devenit și director.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea a sărbătorit în mod special Ziua Mondială a Teatrului! Iată ce a apărut pe contul de socializare al celebrei actrițe Fadik Sevin Atasoy!

În anul 2000, Fadik Sevin Atasoy a debutat pe platourile de filmare, în primul ei proiect de televiziune, în producția Bizim Evin Halleri, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Cu un talent deosebit moștenit de la părinții săi și cu o pasiune uriașă, actrița a fost cooptată în multe producții de excepție, care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai recent serial în care a jucat îndrăgita actrița Fadik Sevin Atasoy este Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Şengül, o femeie zgârcită, ambițioasă ce a reușit să cucerească publicul încă de le primele episoade difuzate cu talentul ei desăvârșit.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, răsfățată de colegii săi de echipă! Iată cum este tratată celebra actriță Fadik Sevin Atasoy de când a revenit pe platourile de filmare! „Sunteți cei mai buni!”

De curând, celebra Fadik Sevin Atasoy a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care a fost surprinsă în timpul unei ședințe Yoga. Astfel, îndrăgită actrița a dezvăluit fanilor ei din mediul virtual care este secretul siluetei sale uluitoare la cei 47 de ani. Deși multă lume se aștepta că aceasta să recurgă la multe ore de exerciții în sala de fitness, se pare că practică doar Yoga cu regularitate și în plus are și un stil de viață sănătos.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!