Doruk din serialul Totul pentru familia mea, călătorie cu peripeții în Malaga! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2023, 23:47
Foto(6)

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație în Spania! Iată în ce ipostaze uluitoare a fost surprins chipeșul actor Onur Seyit Yaran în cea mai recentă vacanță! „Un turc în Malaga!”

Onur Seyit Yaran are doar 28 de ani însă cu toate acestea a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane atât în calitate de fotomodel, cât și că actor. Cu un talent desăvârșit și o carisma aparte, tânărul Onur a reușit să cucerească telespectatorii încă de la primele roluri jucate magistral în producții de excepție. De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini de senzație surprinse în cea mai recentă vacanță petrecută în Spania.

Doruk din serialul Totul pentru familia mea, călătorie cu peripeții în Malaga! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Onur Seyit Yaran

Onur Seyit Yaran s-a născut în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Deși a visat încă din copilărie să devină un actor renumit, Onur și-a descoperit în timpul liceului încă două pasiuni pentru sport și pentru modeling, dorindu-și se le îmbine cu succes ulterior.

La vârsta majoratului, acesta a decis să se înscrie la Facultatea de Management Sportiv, în cadrul Universității Haliç, pe care a absolvit-o cu succes, însă a realizat că nu poate să renunțe nici la marea lui pasiune pentru actorie. Astfel, ambițiosul Onur a urmat și cursurile unei școli private de teatru și în paralel a continuat să joace și fotbal la nivel de performanță și totodată să cocheteze cu modelingul.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look, pentru noul sezon al producției! Iată cum arată în prezent carismaticul actor Onur Seyit Yaran!

În 2016, Onur Seyit Yaran a fost desemnat Cel mai bun model al Turciei și de Cel mai bun model al Lumii, titluri ce i-au adus și primul pas către notorietatea mult dorită.

Odată ce a devenit celebru în lumea modelingului, Onur Seyit Yaran a început să primească și propuneri de a juca în proiecte de televiziune. În anul 2018, Onur a fost cooptat în primul lui rol în serialul Kalk Gidelim, pe când avea doar 23 de ani. Un an mai târziu, tânărul a acceptat să joace și în serialului Vuslat, iar în 2021 carismaticul actor și fotomodel a fost cooptat în distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Doruk.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

De curând, chipeșul actor a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini care au făcut deliciul fanilor săi. Onur Seyit Yaran se află de câteva zile în Malaga, una dintre cele mai frumoase destinații din Spania. Tânărul a fost surprins în ipostaze de senzație în timpul plimbărilor sale și a dorit să le împărtășească și fanilor săi minunatele locuri vizitate.

Citește și: Doruk din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe coperta unei reviste celebre din Turcia! Iată cum a fost fotografiat carismaticul actor Onur Seyit Yaran!