Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

,

Din acest weekend, emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00.

Astăzi, de la ora 20:00, o nouă ediție a celui mai îndrăgit game show de cultură generală, “Tu urmezi!”, le aduce telespectatorilor noi întrebări de cultură generală, emoție și bună dispoziție! Selly, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți vloggeri români, este celebritatea care păși în platoul ”Tu urmezi!” în această ediţie.

Citeste si: Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Atmosferă, voie bună, așa trebuie să fie!”

Selly, celebritatea care va păși astăzi în platoul “Tu urmezi!”

Carismatic, inteligent, sensibil, vesel, cu un farmec aparte, Selly (Andrei Șelaru n.r.), este cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți artiși ai tinerei generații din România. Este vlogger, cântăreț și actor și a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube, ce a adunat peste trei milioane de abonați.

Astăzi, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea surpriza de a-l revedea pe Selly într-o ipostază aparte. Vedeta îi va <lua  locul> lui Dan Negru, timp de câteva minute, pentru a deveni <prezentator>. Vizibil impresionat de întâlnirea cu Dan Negru și fanii emisiunii ”Tu urmezi!”,  reacția celebrului Selly este fabuloasă.

”Wow! E prima dată când sunt aici! Asta e <casa ta>? Adevărul este că dacă tu ți-ai face casa ideală, așa ar arăta, cu ecrane, cu oameni mulți…!”, spune Selly.

Citeste si: Din acest weekend, game show-ul “Tu urmezi!” va fi difuzat sâmbăta şi duminica, de la 20:00

La rândul său, Dan Negru face o mărturisire inedită fanilor celebrei emisiuni, la revederea cu invitatul său, Selly.

“Prin natura meseriei, pe la mine pe acasă mai vin oameni de la televizor, dar copiii mei n-au <treabă> cu ei (…). Dar când vine Andrei (Selly – n.r.), copiii mei sunt în sufragerie non-stop și sunt <gură cască>. (…) Selly e idolul copiilor mei! E cel mai mare trendsetter!” , mărturisește Dan Negru în fața publicului.

Cum vede Selly cel mai îndrăgit game show „Tu urmezi!” în peisajul media, ne spune chiar vedeta:

„Mi se pare foarte tare că a devenit un trend să promovăm cultura generală, show-urile de tip trivia/quiz, că omul de acasă poate să învețe lucruri;  se mai și distrează, mai află și câte ceva, ce nu știa, pentru că nimeni nu le știe pe toate, și oricât de inteligenți ar fi spectatorii show-ului cu siguranță găsesc niște întrebări la care ei nu știau răspunsul. Află lucruri noi, se și distrează  😊 !”,  este de părere Selly. 

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies