Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta “Atmosferă, voie bună, așa trebuie să fie!”

,

Din acest weekend, emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la 20:00

Sâmbătă, de la ora 20:00, se dă start la cultură generală și distracție, odată cu difuzarea unei noi ediții a game show-ului “Tu urmezi!”, la Kanal D!

Citeste si: O pensionară a câștigat 21.000 de lei la “Tu urmezi!” #Într-un joc tensionat, contracronometru, concurenta s-a descurcat exemplar

Elisabeta Lipă, celebritatea care va păși în platoul “Tu urmezi!” sâmbăta aceasta

Celebritatea care ajunge de această dată în platoul emisiunii este o legenda vie a sportului, Elisabeta Lipă, multipla campioană mondială la canotaj, maestră emerită a sportului şi, în prezent, Președinte al Federației Române de Canotaj. Declarată, în anul 2000, de Federația Internațională de Canotaj, drept cea mai bună canotoare a secolului XX, Elisabeta Lipă a excelat în toate activitățile în care s-a implicat.

Ce înseamnă pentru Elisabeta Lipă succesul în orice activitate, ne împărtășește chiar celebra sportivă.

Succesul înseamnă enorm de multă muncă, seriozitate, dorință, ambiție și, bineînțeles talent dar, fără Divinitate, cu siguranță nu poți să atingi culmile succesului”,  susține aceasta.

Citeste si: Exclusiv! Dumitru Prunariu, un mare admirator al lui Elon Musk: "Este un vizionar cu un IQ ridicat care știe cum să își îndeplinească visele"

 

Celebra sportivă a mărturisit că este impresionată de show-ul care a acaparat de milioane de români.  “ Atmosferă, voie bună, așa trebuie să fie! Să ne destindem!” spune Elisabeta Lipă despre show-ul care a cucerit publicul.

Nu pierdeţi în fiecare sâmbătă și duminică seară, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Kievul rezistă bombardamentelor ruse: Alimentarea cu apă, căldură, internet şi comunicaţiile, aproape complet restabilite

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Bulgaria va fi lăsată în urmă pentru Schengen? E decuplată de România!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies