Selin Sekerci (Zuhre, protagonista noului serial "Steaua sufletului"), actrita cu origini arabe care a cucerit publicul cu frumusetea ei rapitoare si cu un talent uluitor! Iata ce evolutie spectaculoasa a avut si in ce productii a mai jucat!

Selin Sekerci este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

Selin Sekerci s-a nascut in 1988, in Izmir. Aceasta are origini mixte, deoarece tatal ei este arab, iar mama este azera, insa a venit pe lume si a crescut in Turcia.

A urmat cursurile Facultatii de Teatru in cadrul Universitatii din Izmir si a devenit actrita cu drepturi depline in 2010. Insa a fost cooptata in primul ei proiect inca din 2007, cand a decis sa se stabileasca in Istanbul, unde a inceput filmarile pentru serialul "Cu capul in nori", in care s-a remarcat prin frumusete si talent.

Au urmat multe roluri in seriale de succes precum: "Melekler Korusun" (2009-2010), "Leyla ile Mecnun" (2011), "Benim Icin Uzulme" (2012), Kacak Gelinler (2014), Aci Ask (2015). Anul acesta frumoasa actrita a primit rolul principal in serialul "Steaua sufletului", pe care l-a acceptat drept cea mai mare provocare a carierei sale, deoarece a fost nevoita sa se adapteze unui scenariu dificil si sa se transpuna intr-o lume diferita.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate