Faruk si Sureyya trec prin momente de cumpana! Ce se intampla diseara, in serialul „Mireasa din Istanbul”, de la ora 20.00, la Kanal D

Afla primul ce se intampla diseara, in noul episod al serialului „Mireasa din Istanbul”, de la ora 20.00, la Kanal D.

Faruk afla de la Ipek ca fratele lui este implicat intr-o afacere cu Adem, dusmanul consacrat al familiei Boran iar cumnata acestuia nu se opreste aici cu „destainuirile”. Tot de la Ipek, Faruk afla ca Adem este si asociatul Sureyyei la Scoala de Muzica pe care aceasta o detine impreuna cu Dilara.


In vreme ce intre fratii Boran certurile nu mai contenesc, Esma se bucura de prezenta si afectiunea nepotului ei, Emir.  Sureyya si Faruk se confrunta cu o mare problema in ceea ce priveste venirea pe lume a copilului lor.

Citeste si: Sukru Ozyildiz, protagonistul noului serial "Steaua sufletului", supranumit "Printul Turciei"! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprins celebrul actor si cu cine se iubeste in realitate!


Sureyya afla o veste cumplita de la doctori si nu stie ce decizie sa ia in ceea ce priveste bebelusul. Vazand suferinta Sureyyei, Esma va da dovada, pentru prima data, in fata sotiei fiului ei, ca are suflet bun si ii promite acesteia ca se poate baza pe ajutorul ei.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate