Se schimbă lucrurile la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a făcut anunțul: "Nu mai putem continua așa"

,

Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". Se vor schimba lucrurile!

Dacă până acum concurenții de la "Puterea dragostei" sezonul 2 au putut să plece și să vină în casă după cum le-a fost pofta, de acum acest lucru nu va mai fi acceptat.

"Fetelor, ați plecat și nu v-ați mai întors. Ați dat un telefon și ați zis: "Am niște probleme". Pe mine personal nu mă interesează, vă spun sincer, chiar nu mă interesează. Plecați voi, vin alții, au plecat cei din sezonul 1, au venit alții.

Pe mine personal nu mă deranjează cu absolut nimic, ba din contră, vă înțeleg dacă aveți o problemă, Doamne iartă-mă, că doar nu vă ținem cu forța aici.

V-am înțeles, concerte, spectacole, evenimente, probleme personale, doctori, examene și multe alte problemuțe personale. Mă rog, alte detalii în care n-ați putut intra pentru că era viața voastră privată. V-am înțeles de fiecare dată și nu am avut niciun fel de problemă, dar ne-a ajuns! 

Este ca la gară aici! Se deschide ușa aia și vă plimbați pe ușa aia exact cum vă doriți voi, să vă duceți acasă, în alte țări fără să vă pese de programul acestei emisiuni, de filmările ei. Din păcate, nu mai acceptăm acest lucru! V-am spus că vi s-a dat un termen, de două săptămâni. Ei bine, aceste două săptămâni s-au încheiat. 

Începând de astăzi, dacă mai există o singură persoană care are un eveniment personal, un doctor, un examen își va lua la revedere de la noi de tot pentru că, din păcate, nu putem, vor exista aceste discriminări, unii stau aici de nu știu când și nu pleacă nicăieri, unii nu se duc că nu pot sau nu-și permit și nu este ok.

V-ați pierdut concentrarea pe subiectul emisiunii. Hai să ne concentrăm puțin pe numele emisiunii și pe ceea ce înseamnă emisiunea încă de când a început ea. Dacă nu, am să vă rog să părăsiți această emisiune pentru că nu mai putem continua așa, din păcate. Ne pare rău, s-a stricat acest format. Sezonul 1 a fost un sezon exemplu, în sezonul 2 nu a existat nicio regulă. De fapt regulile au fost, dar le-ați încălcat voi!", i-a anunțat Andreea Mantea pe concurenții de la "Puterea dragostei" sezonul 2.

Andreea Mantea i-a spus lui Jador, după ce acesta a intervenit, că el ar putea fi responsabil pentru situația creată, el fiind cel cu cele mai multe evenimente. Având în vedere că lui i s-a permis să participe la toate acestea, a trebuit să li se permită și altora. 

Citeste si: Jador și Ella, scene incredibile în fața camerelor! A întins-o pe canapea, s-a urcat pe ea și... Continuarea e incredibilă! Totul s-a petrecut sub ochii lui Mocanu!

Citeste si: Manuela și Ricardo, prima confruntare după ce el a anunțat despărțirea lor definitivă! E uluitor ce și-au spus: "Crezi că vin după tine și Robert acolo?"

Citeste

si: Andra, mesaj EXTREM pentru Bogdan Mocanu: ''Femeia aia e ma-ta, nu eu...''

 

Citește-ne pe
Citește și:

Roxana și Ricardo, cuplu bombă! Ricardo a recunoscut: "E o femeie bună"

Prefectul Capitalei face anunţul aşteptat: Şedinţă a CMBSU pentru reluarea cursurilor în şcoli pentru toţi elevii

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

Andy de la ''Puterea dragostei'' si Anda Adam, IMPREUNA! Fanii au sarit imediat: ''Felicitari''

Bomba la ''Puterea dragostei''! Tocmai a dat vestea: "Sunt GRAVIDA!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies