Jador și Ella, scene incredibile în fața camerelor! A întins-o pe canapea, s-a urcat pe ea și... Continuarea e incredibilă! Totul s-a petrecut sub ochii lui Mocanu!

Jador nu se dezminte. El a fost protagonistul unor scene incredibile în emisiunea "Puterea dragostei" de astăzi. Totul s-a petrecut sub ochii lui Mocanu!Jador s-a dus la Ella, a întins-o pe canapea și s-a urcat cu forța pe ea. Mocanu a asistat râzând cu gura până la urechi la ce făcea prietenul lui.

"Băi, chiloții", a urlat Ella. După ce s-a descotorosit de Jador, ea le-a întrebat pe fete: "S-a văzut ceva?". "Nuuuu", a răspuns Pirui, în timp ce Roxana a replicat, ironic: "Cică nuuu".

Mocanu a dezvăluit că a văzut mai mult decât chiloții Ellei.

Jador și Ella

După ce a scăpat de Jador, Ella l-a luat la palme pe acesta pentru gestul făcut. Jador nu s-a lăsat și a ținut-o în brațe pe Ella, arătându-i afecțiunea lui pentru ea.

Jador o ține în brațe pe Ella

Jador și Roxana, scandal monstru! Ella, adusă în discuție

Jador și Roxana s-au certat ca la ușa cortului în emisiunea de astăzi "Puterea dragostei". Roxana a folosit cuvinte greu de reprodus, în timp ce Jador i-a propus, ironic, să se culce cu el.

Ella a fost și ea adusă în discuție. Dialogul dintre Jador și Roxana a fost unul halucinant:

Jador: Vai de capul tău

Roxana: Vai de capul tău, că eu îl am bine unde-l am. Stai liniștit, că afară n-ai nicio treabă cu emisiunea. Afară ești alt Jador, aici ești alt Jador. Dă, dă, dă, nici nu știi să vorbești

Jador: Cine te ia pe tine în considerare?

Roxana: Am nevoie să mă iei tu? Contează să mă ia cine vreau eu, nu tu. Cine ești tu pentru mine?

Jador: Eu sunt un nimeni, sunt un om ca oricare alt om

Roxana: Dar tu nu ești ca afară, tu ești alt om afară. Minți de rupi

Jador: De asta te înjură lumea

Roxana: Tu n-ai niciodată respectul meu. Cine ești tu să te respect?

(...)

Roxana: Nu, de la ce faci în fiecare zi cu ea (n.r.: Ella), că tu nu ai nicio treabă cu ea și nu înțeleg de ce o ataci în fiecare zi, încontinuu

Jador: N-o atac, mi-e dragă

Roxana: Lasă, mă, că ți-e dragă, ți-e dragă dar vorbești și cu aia, te duci și pe la ailaltă, o f..i pe ailaltă la concerte

Jador: Și care-i problema, vrei și tu?

Roxana: Dar minți

Jador: Vrei și tu fericire d-asta? N-o să ai parte 

Roxana: Minți ca un porc, ești un animal 

Jador: Nu pot să te jignesc, ai fizic de femeie

Roxana: Și tu ce fizic ai, descentrat, ai daună totală la fizic, ești nebun la cap? Știi cum mergi, ca un pinguin leșinat. Ar fi cam scump să te repar, ca la mașinuțe bușitoare

Ella a încercat să o oprească pe Roxana, punându-i mâna la gură pentru a nu mai continua jignirile, dar nu i-a ieșit, Roxana luându-se și de ea, că nu i-ar spune lui Jador adevărul în față, fiind prea cuminte.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate