Se întoarce la Puterea Dragostei? Fosta concurentă a postat o fotografie din aeroport

,
daiana puterea dragostei aeroport
Fotografia postată de Daiana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Până în prezent, niciun concurent din sezoanele trecute nu a revenit în casa Puterea Dragostei, cu toate că au existat mai multe zvonuri în legătură cu acest subiect. Ce fostă concurentă a postat un story din aeroport?


In articol:

Daiana și Ramona sunt două dintre concurentele sezonului 2 Puterea Dragostei care au anunțat în trecut că își doresc să intre din nou în emisiune, având în vedere că în sezonul anterior nu au reușit să își găsească sufletul pereche. 

Daiana intră din nou în casa Puterea Dragostei?

După ce a ieșit din casa Puterea Dragostei, Daiana a încercat să aibă o relație în România, dar fără succes. Cu toate că apăruseră zvonuri potrivit cărora chiar ar fi însărcinată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să clarifice lucrurile la momentul respectiv, dezvăluind că a fost vorba doar despre o glumă. Ulterior, Daiana nu s-a mai afișat alături de niciun bărbat, preferând să păstreze discreția în legătură cu acest subiect, iar acum, aceasta a postat pe contul de instagram o fotografie care ridică semne de întrebare. Este pregătită să revină la Puterea Dragostei?

daiana puterea dragostei
Daiana, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Drama pe care o ascunde Daiana de la Puterea dragostei sezonul 2! Tatăl ei a părăsit-o când era foarte mică!

Daiana spunea în trecut că și-ar dori să intre în casa Puterea Dragostei și în sezonul 3, declarându-se interesată de Paul încă din primele săptămâni ale emisiunii.

"Adriana, te rog frumos să te ții foarte tare pentru că o să vezi ce va urma. Nu există așa ceva. Cum să te săruți cu Paul? Eu oricum mă țin tare, stai liniștită, tot cum am fost și în sezonul doi, așa o să fiu și în sezonul trei. Normal că m-a deranjat. Eu vorbesc cu Paul în fiecare zi. O să intru în emisiune pentru Paul.", spunea Daiana la începutul sezonului 3 al emisiunii Puterea Dragostei.

Citeste si: S-au despartit! I-a frant inima la scurt timp dupa ce l-a prezentat parintilor! Avem toate detaliile!

Acum, fosta concurentă a postat o imagine din aeroport, dar fără să dezvăluie destinația către care să îndreaptă. Astfel, există șanse mari ca Daiana să se întoarcă din nou în emisiunea Puterea Dragostei, încercând ca de această dată să găsească un bărbat alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

În trecut, Daiana a mai format un cuplu cu Fernando, dar și cu Gabriel, însă cele două relații nu au funcționat, astfel că s-a ajuns la despărțire, gelozia concurentei fiind frecvent un motiv de ceartă.

Citeste si: Daiana de la Puterea Dragostei a fost crescută de tatăl ei vitreg! „Tatăl meu biologic a ales pe altcineva. A venit să mă vadă de 3 ori în 23 de ani”

 

Citește și:

Mona de la Puterea Dragostei a răbufnit: "Nu mai dau doi bani pe..." Mai există sau nu cale de împăcare între ea și George?

Puternice tensiuni în SUA înainte de alegerile prezidențiale. Restricţii de circulaţie la Philadelphia, după două nopţi de violenţe (oficial)

Cum a reușit Andrada de la Puterea Dragostei să își cumpere o mașină de lux? A spus tot adevărul: "Nu îmi este rușine!"

Ce a facut Mona cu Akebono? Dezvaluire uluitoare in casa Puterea dragostei

Livian, cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela: "Eu cunosc omul după prima examinare și..." Ce a spus despre prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies