Se întâmplă de mâine! Milioane de români nu mai au voie să facă asta. Revin restricțiile

,
Se întâmplă de mâine! Milioane de români nu mai au voie să facă asta. Revin restricțiile

Interzis pentru milioane de romani

[Sursa foto: Facebook]

Veștile proaste nu se opresc pentru români. Astăzi, 24 septembrie, va ave loc o ședință în care se vor decide noile măsuri pentru locuitorii din București.


In articol:

Revin restricțiile în Capitală. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) urmează să se întrunească astăzi, 24 septembrie, pentru a decide noile măsuri care vor intra în vigoare în Capitală. De amintit că, Bucureștiul se află în scenariul roșu după ce rata de infectare cu COVID-19 a depășit pragul de 3 la mia de locuitori.

Restricții dure pentru milioane de români

Bucureștenii vor avea parte de noi reguli anti-COVID, aceasta decizie a fost luată după ce în Capitală, rata de infectare a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. Bucureștiul se află de miercuri în scenariul roșu.

Se întâmplă de mâine! Milioane de români nu mai au voie să facă asta. Revin restricțiile

Capitala este in scenariul rosu

[Sursa foto: Facebook]

CMBSU urmează să se întrunească, vineri, într-o ședință extrem de importantă, în care se vor decide noi restricții pentru locuitorii din Capitală. Asta după ce Hotărârea de Guvern privind măsurile de combatere a pandemiei de coronavirus va fi publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit acestei hotărâri, copiii între 6 și 12 ani nu vor mai trebui să prezinte un test COVID-19, iar magazinele și restaurantele nu se vor mai închide la ora 18:00 în localitățile cu incidență de peste 4 la mie, ci la peste 6 la mia de locuitori.

Citeste si: Primul weekend cu certificat verde la NUNȚI. Mirii au început să-și întrebe invitații dacă s-au vaccinat. La ce trebuie să se aștepte toata lumea

Certificatul verde devinde obligatoriu

Certificatul verde va fi obligatoriu în interiorul centrelor comerciale. Principalele modificări propuse prin această hotărâre de Guvern vizează creșterea pragului de incidență de la 4 la mie, la 6 la mie, precum și creșterea pragului incidenței cumulate la 14 zile măsura de limitare a programului de lucru cu publicul la intervalul orar 5:00-18:00, pentru operatorii economici.

Se întâmplă de mâine! Milioane de români nu mai au voie să facă asta. Revin restricțiile

Restrictii dure in Capitala, de maine

[Sursa foto: Facebook]

Potrivit reprezentanților Prefecturii București, ședința CMSU va fi convocată imediat după ce hotărârea de Guvern ce vizează situația epidemiologică va fi publicată în Monitorul Oficial.

În cadrul acestei ședințe, vor fi stabilite noile măsuri care vor fi implementate în Capitală, luând în considerare și modificările survenite actelor normative.

Noile măsuri ar urma să intre în vigoare la ora 00:00, în ziua următoare.

Citeste si: Restricții noi din acest weekend! Persoanele vaccinate sunt scutite de carantina de noapte. Lista completă a măsurilor stabilite de Guvern

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce restricții trebuie să respectăm dacă mergem la restaurant. Certificatul verde este singura soluție?

Kovesi le dă decisiva de la Bruxelles: Corupția e la fel în Europa de Vest ca în Europa de Est. Nicio țară din Europa nu este curată. Niciuna!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Restricții noi din acest weekend! Persoanele vaccinate sunt scutite de carantina de noapte. Lista completă a măsurilor stabilite de Guvern

Primul weekend cu certificat verde la NUNȚI. Mirii au început să-și întrebe invitații dacă s-au vaccinat. La ce trebuie să se aștepte toata lumea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies