Acuzațiile ating cote extreme! Se încing spiritele între Bianca și Kinga: „Caracterul meu e cel mai scump de aici!”. Aflați ce se întâmplă mâine, 4 septembrie, într-o nouă ediție „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

,
Kinga și Bianca se ceartă

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Aflați ce se întâmplă în episodul de pe 4 septembrie!

Mâine, 4 septembrie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii” va fi difuzată la Kanal D și, de asemenea, va avea loc gala eliminatorie.

Se pare că între concurentele Bianca și Kinga  se încinge o discuție destul de aprigă.

De ce se ceartă Kinga și Bianca

Kinga și Bianca se ceartă

În ediția de mâine a emisiunii „Casa iubirii”, Kinga își exprimă scuzele față de Bogdan pentru că l-a votat spre eliminare, lucru pe care l-ar fi făcut deoarece susține că Bianca minte că i-ar plăcea de el.

„Despre Bogdan, iartă-mă, deci dacă tu rămâi în emisiune, eu o să mă revanșez, promit, că altfel îl votam pe Alin”, a afirmat Kinga.

Bianca, vizibil deranjată de afirmațiile Kingăi, a susținut că, în urmă cu trei zile, Kinga îl plăcea pe Bogdan, dar acum îl place pe George, insinuând că minte.

Citeste si: Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi! Iată ce frământări i-au mistuit sufletul și la ce schimbări are de gând să recurgă!

„Da, cu trei zile în urmă îi plăcea de el, acum îi place de George, deci hai să-l votăm pe Bogdan și nu pe George”, a declarat Bianca.

Kinga, acuzații dure la adresa Biancăi: „Îți place de Bogdan și te vezi cu altul afară”

Între Bianca și Kinga a început o ceartă de zile mari. Concurentele nu-și dau una alteia cuvântul, vorbind și țipând una peste alta și certându-se în afirmații.

Kinga a făcut o afirmație gravă legată de Bianca, potrivit căreia concurenta, de fapt, nu are intenții reale față de Bogdan, ba mai mult, s-ar și întâlni cu altcineva în afara emisiunii „Casa iubirii”.

„Zi adevărul, nu mă mai lua așa! Nici măcar nu îți place de Bogdan, mie de asta îmi pare rău!

Citeste si: Xenia bănuiește că Laura ar fi îndrăgostită de Radu, iar lacrimile vărsate în ”Casa Iubirii” nu sunt nici pe departe pentru Emanuel. Pe cine vrea, de fapt, concurenta

(...) Îți place de Bogdan și te vezi cu altul afară, hai lasă-mă... sunteți niște fake-uri pentru mine, eu am văzut de aici! Eu poate nu vorbesc cum trebuie, poate nu fac multe chestii, dar caracterul meu e cel mai scump de aici!”, a susținut, nervoasă, Kinga.

„Cu cine mă văd afară, Kinga?!”, a întrebat în repetate rânduri, nervoasă, Bianca. 

Aflați care este adevărul mâine, 4 septembrie, pe Kanal D, la orele 16:00 și 19:00, într-o nouă ediție „Casa iubirii”!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alin este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a dezvăluit care sunt fetele pe care le admiră! „Sunt trei persoane care mă atrag puțin mai mult decât restul” Iată ce daruri...

Șocant: Zvastică în bradul de Craciun din Letonia: țara a fost fost pusă la pământ de Adolf Hitler în cel de-Al Doilea Război Mondial - FOTO-VIDEO

Alin este noul concurent din Casa iubirii! Tânărul a dezvăluit care sunt fetele pe care le admiră! „Sunt trei persoane care mă atrag puțin mai mult decât restul” Iată ce daruri...

Robert, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Recunosc, avem o strategie a băieților. Cum se votează, de fapt, între ei concurenții

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies