Robert, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Recunosc, avem o strategie a băieților. Cum se votează, de fapt, între ei concurenții

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 aug 2022, 10:50

Fostul concurent de la Casa Iubirii a vorbit pentru prima data despre strategiile care se fac in interiorul reality-show-ului matrimonial.

Robert a fost eliminat în Gala de duminica de la Casa Iubirii, iar acum face câteva dezvăluiri în premiera pentru Culisele Iubirii despre ce se întâmplă în cadrul reality show-ului.

Însă, în ce privește fetele din Casa Iubirii, Robert a fost destul de direct atunci când a povestit faptul că Bianca i-a atras atenția cel mai mult alaturi de Kinga și de Larisa. Însă nu s-a putut îndrăgosti de niciuna sau să aibă macar o tentativa de cuplu.

Citeste si: Ce spune Bogdan Mocanu despre împăcarea cu Andra Volos: "Eu n-am mai urmărit parcursul ei în viață"

Robert despre strategiile din Casa Iubirii

"A fost și o strategie a noastră a băieților. Nu mă ascund după deget. Nu a fost din cauza certurilor cu Sorin. Noi, băieții, știam că o să ajung eu în fata și dintre toate fetele disponibile la vot, ar avea cele mai puține voturi și așa a ajuns Nicoleta. Eram patru fete din 7. Eram Larisa, Măria, Nicoleta...Bianca

l-a scos în fata pe Sorin, a fost din răzbunare. Nu avem nicio treaba cu Nicoleta, am vrut să le testam relația și avea mai puține voturi decât mine. Măria este destul de votata. În Casa am făcut strategia. Vorbeam cu băieții că o să ajung eu în fata. Bianca și Kinga știam că or să aibă multe voturi, le vedeam puternice. Îmi doresc că Larisa să se împace cu Ionut.
Stiu că la Gala eram ultimul care să voteze. Nu am vrut să ies cu Larisa în fata. A ieșit strategia fetelor de a pleca eu. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

Robert ii vede pe Sorin si pe Ionut in Marea Finala

Dintre băieți, daca ar fi unul să câștige, ar fi unul dintre ei doi( Sorin și Ionut) Când am intrat eu în Casa, se zicea că sunt cățelușul lui Ionut, însă ne pupam pe gândire. Sper să ieșim la un club, ceva. Și cu Radu sunt prieten, am ieșit la piscina. Și cu Radu votez, a fost băiat bun și cu Emanuel mă înțeleg. Nu m-am certat cu niciun băiat în Casa. Nu suntem prieteni cot la cot. Acțiunile lor făceau să intervină discuții. Când Nicoleta plângea, treci peste orice pedeapsa și stai cu ea. Nu cred în totalitate în sentimentele lor. Lasă de bănuit în foarte multe lucruri. Nicoleta are mai multe sentimente pentru Sorin, a dezvăluit Robert pentru Culisele Iubirii.

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies