Scor incredibil la Survivor România 2021: 3 la 10. Ce echipă a câștigat imunitatea și premiul suplimentar?

,
Andreea și Elena, confruntare la Survivor România 2021
Andreea și Elena, confruntare la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a ajuns la final. Concurenții de la Survivor România 2021 au luptat cu toate forțele, dar în cele din urmă, o echipă a ieșit învingătoare.


In articol:

Jocul de imunitate din această seară a fost marcat de tensiuni puternice, răsturnări de situație și replici acide. Ambele echipe au întâmpinat dificultăți pe traseu, însă dorința de a câștiga imunitatea i-a determinat pe Faimoși și Războinici să lupte până la final. Ce echipă a ieșit învingătoare? 

Cine a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate?

Este unul dintre cele mai importate jocuri de la Survivor România 2021, iar Faimoșii și Războinicii știu acest lucru, motiv pentru care dau totul pe traseu, conștienți de faptul că orice punct este valoros. Au luptat cu îndârjire și de această dată, dar în final, Războincii au reușit din nou să iasă victorioși, în timp ce Faimoșii au suferit o nouă înfrângere. 

Faimoșii au deschis scorul în cel de-al doilea joc de imunitate, dar acest lucru nu le-a adus victoria nici de această dată. Concurenții au reușit să acumuleze doar 3 puncte, astfel că Războinicii au câștigat și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, scorul final fiind de 10 la 3. 

Lupta finală s-a dus între Elena de la Faimoși și Andreea de la Războinici, acesta din urmă reușind să aducă punctul decisiv pentru echipa sa.

Nu doar că se vor bucura de imunitate, ci Războinicii vor primi și un premiu suplimentar, mai exact câte 2 fursecuri pentru fiecare membru al echipei.

Citeste si: Discuții aprinse în tabăra Faimoșilor după nominalizări. Ce a făcut Roxana Nemeș timp de 4 ore? Colegii de echipă au reacționat imediat

Dacă Războincii vor avea parte de un consiliu de nominalizare liniștit, pe Faimoși îi așteaptă o nouă seară grea.

Faimoșii vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări, la fel cum s-a întâmplat și cu o seară în urmă, atunci când au decis să o voteze pe Roxana Nemeș pentru eliminare.

Concurenții din echipa Faimoșilor nu se pot mobiliza, nu mai au forța necesară pentru a lupta pe traseu, asta și din cauza hranei insuficiente și a stresului acumulat până în momentul de față.

Citeste si: Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Cristian Diaconescu, despre SCANDALUL din coaliția de guvernare: 'Suntem singura țară din Europa Occidentală, în criză politică, în plină pandemie'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții? Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt...”

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies