Schimb de replici între Codrin Ștefănescu și Denise Rifai: „Tot ce e aici e o aberație.” Întrebarea care l-a înfuriat pe cunoscutul om politic

,
codrin stefanescu si denise rifai schimb de replici

Codrin Ștefănescu, reacție dură în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Codrin Ștefănescu reacționează dur de fiecare dată când ceva nu este pe placul lui și la fel s-a întâmplat și în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” pentru a lămuri anumite aspecte controversate legate de viața lui, Codrin Ștefănescu și-a pierdut de mai multe ori răbdarea și a ținut să contrazică informațiile apărute în presă de-a lungul timpului.

Ce a răspuns atunci când a fost întrebat dacă a alungat-o din casă pe mama copilului său?

Codrin Ștefănescu și Denise Rifai, schimb de replici în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Codrin Ștefănescu a avut o relație cu Alice Constantinică, cea care i-a dăruit un băiețel. Povestea lor de iubire s-a terminat în cele din urmă, iar în presă s-a zvonit că vinovat ar fi fost chiar politicianul care ar fi înșelat-o pe mama copilului său. Întrebat dacă și-a alungat din casă partenera pentru a-i demonstra cine deține puterea, Codrin Ștefănescu a răbufnit. Politicianul a criticat dur informațiile apărute în presă și prezentate în documentarea făcută de Denise Rifai, acesta considerând că este vorba doar despre aberații.

Codrin Ștefănescu a precizat că, în prezent, relația pe care o are cu Alice Constantinică este una bună, cei doi fiind foarte implicați în creșterea băiețelului lor.

Cât despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de fosta parteneră, Codrin Ștefănescu a preferat să nu intre în detalii, ci doar să sublinieze că nu a aruncat-o în stradă pe mama copilului său, așa cum au scris tabloidele. 

codrin stefanescu si denise rifai schimb de replici

Codrin Ștefănescu, politician român

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum arată astăzi Alice Constantinică, fosta parteneră a lui Codrin Ștefănescu?

Codrin Ștefănescu: Cum să o arunc în stradă? Tot ce e aici e o aberație de la cap la coadă.

Când faci un astfel de text pui mâna pe telefon, o suni pe Alice și spui: „Alice, unde ești? Ești în stradă? Ești bine? Copilul e bine? Aveți tot ce vă trebuie?” Abia apoi faci întrebarea. Cum să îmi arunc copilul în stradă? Faptul că m-am certat cu ea este o chestie personală.

Denise Rifai: Domnule Codrin Ștefănescu, eu nu sun oamenii. Eu adun și așez informațiile în fața dumneavoastră.

Codrin Ștefănescu: Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai.

Denise Rifai: Cu dumneavoastră la masă, acum spunem adevărul.

Codrin Ștefănescu: Faptul că ai dat acest text odios pe post, un dușman va lua doar bucata citită de tine. Aceste informații, acolo unde le-ai luat tu, sunt mai multe, sunt și puncte de vedere. Cearta mea cu Alice este cearta mea cu Alice. Relația mea cu ea ca mama lui Răducu este ok, Radu ne iubește pe amândoi, toată lumea este foarte în regulă.

În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar politicianul a explicat că deși au existat neînțelegeri între el și fosta parteneră, acestea nu au afectat relația pe care o au cu copilul. 

Citeste si: Codrin Ștefănescu și-a pierdut răbdarea: „Când faci întrebarea verifici, Denise Rifai!” Un interviu incendiar în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22.45, pe Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Codrin Stefanescu:"Cine spune ca intelege femeia, exagereaza" Oare si-a gasit politicianul sufletul pereche? VIDEO

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră: 'Hag Hanuka Sameah!'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea. Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă

Ce avere are Dacian Cioloș, fostul prim-ministru al României?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies