Scandalul dintre Bianca și Kinga continuă! Nicoleta, afirmații grave la adresa Biancăi. Concurenta, posibil să fie însărcinată! Nu rata o nouă ediție incendiară „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

,
Promo Casa iubirii 5 septembrie 2022

În urmă cu o zi, Bianca și Kinga s-au certat din cauza unor acuzații extrem de dure la adresa Biancăi. Kinga a afirmat că aceasta nu îl place pe Bogdan, ba mai mult, s-a văzut cu altcineva în afara emisiunii.

Mâine, într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Andreea Mantea redeschide un subiect care trebuie neapărat discutat, și anume întâlnirea Biancăi cu alt bărbat, în afara emisiunii.

Afirmația a fost făcută de Kinga, într-un mod cât se poate de furios, având în vedere faptul că o suspectează că minte în legătură cu atracția față de Bogdan.

Ce a făcut Bianca în afara emisiunii și ce știe Kinga despre asta

„Da. Am spus exact ce am văzut”, a afirmat Kinga, atunci când Andreea Mantea i-a spus că a deschis un subiect în gală, legat de Bianca. Subiectul este o presupusă întâlnire dintre un alt bărbat și Bianca, în afara emisiunii.

Citeste si: Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit din nou în lacrimi! Iată ce frământări i-au mistuit sufletul și la ce schimbări are de gând să recurgă!

„Ți-am confirmat anumite chestii, chiar dacă nu ai văzut nimic ți-am dat și mai multe detalii.

Eu am recunoscut cu calm, mi-am asumat, am spus că nu m-am ascuns și de asta sunt mândră”, a afirmat Bianca, asumându-și acuzațiile grave pe care i le-a făcut Kinga.

Nicoleta aruncă bomba! Este posibil ca Bianca să fie însărcinată?

O declarație neașteptată în mijlocul discuției dintre Andreea Mantea, Kinga și Bianca a venit de la Nicoleta. Se pare că, din diverse discuții, Nicoleta a aflat de la concurentă că este îngrijorată pentru că i-a întârziat menstruația și, dacă nu va veni în maxim o săptămână, nu va fi bine pentru ea. 

„Trebuia să-i vină ciclul, și dacă nu-i vine peste o săptămână, o să-și facă griji”, a afirmat Nicoleta, iubita lui Sorin, spre șocul tuturor.

În continuare, Bianca vrea să înțeleagă motivul afirmațiilor Nicoletei și de ce o atacă de fiecare dată.

„Ce ți-am făcut ție, Nicoleta? De fiecare dată tu vii cu chestii la mine!”, a exclamat Bianca.

Citeste si: Acuzațiile ating cote extreme! Se încing spiritele între Bianca și Kinga: „Caracterul meu e cel mai scump de aici!”. Aflați ce se întâmplă mâine, 4 septembrie, într-o nouă ediție „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Nicoleta, ironică, a întrebat-o pe Bianca ce i-a făcut, ca și cum nu ar fi conștientă de acțiunile sale, afirmând, ulterior, că se victimizează. 

„Tu voiai să-l elimini pe Sorin, nu să-l testezi, nu-i totuna!”, a mai acuzat-o Nicoleta pe Bianca. Se știe că între Sorin și Bianca nu există nici măcar o relație de simpatie, motiv pentru care nici Nicoleta nu poate fi apropiată de Bianca.

Aflați toate detaliile mâine, pe Kanal D, urmărind emisiunea „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Kinga și Maria, scandal de proporții în Casa iubirii! „Mult tupeu, Maria! Ai plâns jumătate de sezon” Iată care a fost cauza disputei iscată între cele două concurente!

Bianca și Andrei, întâlnire palpitantă în camera roșie! „Împreună putem face lucruri frumoase!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi îndrăgostiți joi, 11 august, într-o ediție...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies