Andreea Mantea: ”Întrerupem camerele roșii” Radu este vizat! Acesta după ce a făcut o serie de afirmații inacceptabile. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, vineri, 26 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 aug 2022, 19:09

Radu se află într-o situație fără cale de scăpare. Andreea Mantea întrerupe camerele roșii pentru o situație fără precedent.

Radu face o serie de afirmații inacceptabile, iar Andreea Mantea este nevoită să întrerupă camerele roșii pentru o discuție importantă.

Ce se va întâmpla cu Radu

Radu este revoltat și pare că nu-i convine absolut nimic. În timp ce are o discuție cu Ionuț, acesta face niște afirmații incredibile. Acesta susține că ar fi vrut să se răzbune pe una dintre fete.

Nicoleta îl așteaptă pe Sorin în camera roșie, însă, spre surprinderea ei, cel alături de care are un date este Ionuț. Puțin dezamăgită de situație, Nicoleta încearcă să se comporte exemplar, deși îl aștepta pe partenerul ei.

Andreea Mantea anunță că întrerupe camerele roșii pentru o situație ”penală”.

Citeste si: Un scandal de proporții ia naștere între Radu și Maria. Concurentul îi aduce acuzații grave blondinei. Aflați ce s-a întâmplat mâine, 25 august, de la ora 10:00 și de la 16:30

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Întrerupem camere roșii pentru o situație, dacă aș vrea să-i folosesc cuvintele lui Radu, aș zice ”penală””, a spus Andreea Mantea.

Concurenții par surprinși de întreaga situație, mai ales fetele. Radu încearcă să se scuze și susține că este vorba despre joc, după ce Andreea Mantea i-a spus că ”noi nu suntem penali”.

Calendar Ortodox 3 februarie 2023: Sărbătoare mare! Azi e ziua tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

Andreea Mantea își iese din minți și este la un pas de-al elimina pe Radu din ”Casa Iubirii”.

Urmăriți nouă ediție, mâine, 26 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii o desființează pe Maria: "Nu cred că își are locul acolo, a venit pentru altceva! Sunt foarte sincer în ce spun"

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies