Scandal monstru între fetele din „Casa iubirii”! Roberta tună și fulgeră: „Vorbiți doar voi, frate!”. Nu ratați o nouă ediție incendiară de joi, 11 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 apr 2024, 21:32

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta țipă de nervi la colegele ei.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta va țipa de nervi la colegele ei.

Scandal monstru între fetele din „Casa iubirii”

În episodul de mâine, 11 aprilie 2024, Cosmin o va întreba pe Rebecca o chestiune foarte importantă, în care vor interveni atât Julia, cât și Virginia.

„Rebecca, tu crezi că Roberta are ceva cu tine?, va întreba Cosmin.

„Nu”, va răspunde Rebecca, în timp ce râde.

Citește și: Robi, subiectul principal al discuțiilor dintre Virginia și Julia. Concurentul e acuzat că joacă teatru încă de la intrarea în Casa Iubirii: „E într-o piesă”

„Ba da”, va spune Virginia.

„Cine a zis că da?”, va interveni Roberta.

„Eu”, va spune Virginia, în timp ce se întoarce spre Roberta.

Citește și: Rebecca, supărată foc pe Ștefan! Gestul concurentului a dezamăgit-o profund! „Dacă veneai cu mine în camera roșie era irosită, nu?” Iată ce reproșuri aprige a lansat Rebecca și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

„Păi și de unde știi tu că am ceva cu ea, te bagi tu să zici că da”, va spune, indignată, Roberta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Vai, mititica afectivă”, va interveni Julia.

Robertei nu-i va conveni faptul că Julia intervine și ea în discuție, astfel că o va întreba ce i se întâmplă în emisiune.

„Dar tu, Julia, de ce comentezi? Că tu afară ești drăguță, mă bagi în seamă, aici ce se întâmplă cu tine?”, va întreba Roberta.

Roberta tună și fulgeră

Tot mâine, Ștefan va afirma că n-are nevoie lângă el de o persoană care nu-i ascultă sfaturile, cel mai probabil, referindu-se la Rebecca.

„Eu vorbeam, încercam să-i explic ei să se potolească, că n-are sens, și vorbea în continuare cu tine și dădea, dădea, eu nu vreau așa ceva lângă mine”, va declara Ștefan.

În casa fetelor se va isca un scandal monstru, concurentele vor vorbi una peste alta și nu se va mai înțelege nimic din cauza țipetelor. Roberta, sătulă de comportamentul colegelor ei, ripostează în timp ce se răstește la toate fetele care o atacă, respectiv Virginia, Julia și Rebecca.

„Vorbiți doar voi, frate! Dacă voi săriți toate normal că nu mai pot să vorbesc, aici trebuie să țip, nu?!”, va exclama Roberta.

„Da, țipă!”, va exclama, la rândul ei, Virginia, care va pune paie pe foc cu răspunsul ei.

Ce se întâmplă mai departe și cum va decurge discuția dintre fete aflați joi, 11 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!