Scandal intre Pirui si Bianca: noapte petrecuta cu Livian a aprins vechile rivalitati! "E vorba de Bianca, trebuie sa o scutim!"

Andreea pirui si Bianca si-au reactivat rivalitatea si s-au luat la cerata pe tema numarului de parteneri avuti! Ce si-au spus cele doua?


In articol:

Rivalitatea dintre Andreea Pirui si Bianca nu s-a stins! Cele doua s-au luat la cearta dupa ce subiectul noptii petrecute de Bianca cu Livian la hotel a enervat-o si pe Daiana.

Daiana i-a reprosat lui Livian ca o innebuneste pe Bianca si ca profita de ea, ca in emisiune nu o baga in seama, iar in afara e cu ea. Daiana a spus ca nu e normal sa ii dea Biancai sperante cand el de fapt o foloseste.

Andreea Pirui a sustinut si ea ce a spus Daiana, numai ca ea crede ca Bianca se foloseste de Livian, ceea ce i se pare si mai grav. Vechea rivalitate dintre Pirui si Bianca este legata de partenerii lor din trecut si de afirmatii pe care cele doua le-au facut una despre cealalta.

"Ca a facut ea ce a facut, trebuie sa ma opresc? Daca era oricine altcineva nu mai era bine! Daca faceam eu, toata lumea sarea pe mine! Ca e vorba de Bianca trebuie sa o scutim!", a spus Pirui.

Adevaratul vinovat in declansarea scandalului pare sa fie Bianca! Daiana a luat-o la rost despre noaptea petrecuta cu Livian!

Iata materialul video in care cele trei se cearta aprig:

Citeste si: Incredibil! Declaratie de dragoste total neasteptata! "E prima oara cand traiesc iubirea adevarata!"

Citeste si: S-a dezlantuit Daiana! I-a zis-o lui Livian direct: "Iti bati joc de Bianca! O innebunesti si profiti de ea!"

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Daiana l-a pus la punct pe Livian! "Vrei sa-l vezi ca vine sa dea in mine!"

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate