Scandal de proporții în Casa iubirii! Sorin și Emanuel ajung la cuțite! „Pleacă acasă! Ești degeaba aici!” Iată până unde a ajuns conflictul celor doi concurenți!

,

Sorin și Emanuel și-au spus replici acide și au ajuns la un pas de a se încaieră! Iată cine a intervenit pentru a calmă spiritele, in Casa iubirii!

După o Gală presărată cu multe certuri și răsturnări de situație, a început o nouă săptămâna în aceeași atmosfera tensionată în Casa iubirii. În ediția de luni în casă băieților s-a iscat un nou conflict de proporții, iar lucrurile au fost la un pas de a scapă de sub control. Emanuel și Sorin au ajuns la cuțite și au lansat replici acide și răutăcioase, fiind la un pas de a se încaieră. 

Scandal de proporții în Casa iubirii! Sorin și Emanuel ajung la cuțite! „Pleacă acasă! Ești degeaba aici!”

Deși în cea mai recentă Gala nu a fost eliminat niciun concurent din Casa iubirii, atmosfera a fost una destul de tensionată, presărată cu multe certuri și reproșuri, care au continuat și în prima ediție a acestei săptămâni. 

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, între Emanuel, Marian și Sorin s-a iscat un conflict teribil, care a fost la un pas de a degenera. Totul a început încă din Gala de duminică, atunci când cei doi și-au aruncat replici aprige și pline de ranchiună. Mai mult, Sorin susține că Emanuel este cel mai fals din această competiție și că toți știu asta, dar nimeni nu a îndrăznit să îi spună verde în față.

”Sunteți toți niște persoane neasumate! Sorine, eu stăteam acolo și vă ziceam opriți-vă, eu asta încercam să zic, pentru că omul nu se simte ok.

Dacă vrei să-mi murdărești imaginea, ciao, la revedere”, a spus Emanuel.

Pe de altă parte, Sorin și-a ieșit și el din minți după ce Emanuel i-a aruncat toate acele replici acide. Se pare că Emanuel nu poate acceptă adevărul care i s-a tot inoculat în ultima vreme și anume faptul că nu este un concurent asumat și vrea mereu să iasă nevinovat din orice situație.  

Citeste si: Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurenta ajunge la cuțite cu Andreea! „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală” Aflați de ce Andreea Mantea va întreba dacă e nevoie să cheme o salvare, sâmbătă, 1 octombrie, de la 16:00 și 19:00!

Citeste si: ”Sunteți toți niște persoane neasumate!” Emanuel, singur împotriva tuturor. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, luni, 3 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Tensiuni în gala ”Casa Iubirii”. Sorin și Emanuel, la cuțite din cauza Andreei: ”Ești penibil. Nu poate fata să-și cumpere un parfum”. Urmăriți o nouă ediție, duminică, 2...

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Tensiuni în gala ”Casa Iubirii”. Sorin și Emanuel, la cuțite din cauza Andreei: ”Ești penibil. Nu poate fata să-și cumpere un parfum”. Urmăriți o nouă ediție, duminică, 2...

Raluca, singură împotriva tuturor în Casa iubirii! Concurenta ajunge la cuțite cu Andreea! „Ție să-ți fie rușine, că nu eu pozez goală” Aflați de ce Andreea Mantea va întreba...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies