Savas din serialul "Meryem", indragostit de una dintre cele mai frumoase femei din Turcia! Iata ce cuplu reusit formeaza sarmantul Furkan Andic alaturi de fosta reprezentanta Miss Universe a Turciei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2018, 11:46
Foto(10)

Furkan Andic este unul dintre cei mai carismatici si talentati actori ai momentului in Turcia.

La doar 28 de ani, Furkan Andic a devenit unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia, datorita rolurilor interpretate exceptional in cei sapte ani de cariera fulminanta. Desi are radacini bosniace pe linie materna si turce din partea tatalui sau, Furkan a indragit enorm Turcia si a ales sa isi construiasca aici o cariera solida.

Pentru mine, sa ies din oras in mijlocul naturii este suficient ca sa ma redescopar.
Imi place sa vorbesc cu oamenii cu care aparent nu am foarte multe lucruri in comun, sa le aflu problemele, valorile. Imi doresc sa cunosc America de Sud. In topul destinatiilor unde vreau sa merg sa descopar alta lume, alta civilizatie, alta cultura se afla Brazilia, Chile, Argentina si Peru", a adaugat Furkan Andic.

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!