Sarah Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa: "Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe!” Tânăra a făcut dezvăluiri inedite despre relația specială cu Anamaria Prodan

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 nov 2022, 09:19

Sarah Prodan a vorbit deschis despre perioada dificilă pe care a traversat-o mama ei, după divorț, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică a Anamariei Prodan, are 22 de ani și îi calcă pe urme mamei sale, la capitolul frumusețe și ambiție. Această este o sportivă desăvârșită deoarece practică baschet de performanță de la vârstă fragedă, reușind să transforme acest hobby într-un veritabil job. Sarah și-a petrecut perioada adolescenței în America, acolo unde a studiat și a practicat în paralel baschet de performanță la cele mai bune echipe.

De ceva timp, această a revenit în țară, unde continuă să joace baschet la Echipa Națională a României.

Sarah Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa "Când o văd pe mama plângând parcă mă rupe!"

Invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, Sarah Prodan a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor și provocărilor ce i-au fost adresate.

Totodată fiica Anamariei Prodan a vorbit deschis și cu mare sensibilitate în glas despre familia ei, despre relația specială cu mama sa și cu frații săi.

Întrebată dacă a văzut-o în ultima vreme plângând pe mama ei, Sarah a mărturisit că a văzut-o foarte tristă și chiar lăcrimând din cauza tuturor problemelor prin care a trecut recent și a recunoscut că i se frânge inima când o

vede că suferă și a susținut-o foarte mult în toată această perioadă.

"Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând așa parcă mă rupe și automat plâng și eu! Eu am și venit din America să fiu cu ea! Inițial am venit să joc la Echipa Națională dar a fost tocmai

bine că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă! Și am vorbit cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum! Acum e și rândul meu!", a spus Sarah, cu ochii în lacrimi.

Citește și: L-a iertat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf? Câte greșeli a făcut antrenorul în căsnicia cu celebra impresară: ”Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui”

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Pe de altă parte, Sarah a fost întrebată dacă li s-a schimbat viață ei și familiei sale după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și a răspuns cu sinceritate că totul s-a schimbat radical în viață lor de familie.

„N-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”. Motivul pentru care Anamaria Prodan îl ține ascuns pe iubitul misterios

"Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea! Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul!", a mai adăugat Sarah.

Citește și: Numele pe care Anamaria Prodan îl va purta, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi finalizat. Judecătorii au decis că divorțul s-a produs din culpă comună