L-a iertat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf? Câte greșeli a făcut antrenorul în căsnicia cu celebra impresară: ”Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui”

Author: Madalina Maftei

L-a iertat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf

Sursa: Captură YouTube

Anamaria Prodan a dezvăluit câte greșeli a făcut Laurențiu Reghecampf până să ajungă la divorț.

Anamaria Prodan a ținut în ultimele luni primele pagini ale tabloidelor cu  divorțează de Laurențiu Reghecampf. Impresara, invitată în emisiunea ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, a fost cât se poate de sinceră și a vorbit despre mariajul cu antrenorul.

L-a iertat Anamaria Prodan pe Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan: ”Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf”

Impresara a făcut dezvăluiri din mariajul cu Reghecampf, mariaj extrem de controversat și astăzi. Anamaria Prodan a mărturisit cât de mult s-a dedicat carierei fostului partener și că fără ajutorul ei, nu ar fi ajuns ceea ce este astăzi.

"Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui. Nu a mai existat absolut nimic pe Pământ decât cariera lui, pentru că el era capul familiei noastre, eu fiind gâtul. Dacă mie mi se întâmpla ceva și mie mi se înțepenea, capul nu se mai mișca.", a declarat Anamaria Prodan despre fostul ei partener.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: Anamaria Prodan a dus o luptă covârșitoare până la vârsta de 50 de ani: ”Îmi reproșează fetele mele” Ce a decis impresara să facă de acum încolo: ”Mi-am promis mie”

Greșelile pe care Anamaria Prodan le-a trecut cu vederea  în mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mai precizat că, până la divorț, soțul ei a făcut mai multe greșeli, însă le-a trecut cu vederea.

Aceasta susține că l-a iertate pe Laurențiu Reghecampf, dar nu poate uita tot răul făcut atât ei, cât și familiei. 

Numele pe care Anamaria Prodan îl va purta, după ce divorțul de Laurențiu Reghecampf va fi finalizat. Judecătorii au decis că divorțul s-a produs din culpă comună

"Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum...Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii. Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață.", a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: ”Toată munca s-a năruit” Anamaria Prodan, lacrimi amare pentru bărbatul pentru care s-a dedicat trup și suflet: ”Am făcut ce a făcut și tatăl meu”

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies