Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și-a distrus mașina de 80.000 de euro, într-un accident rutier: „A fost destul de grav”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 feb 2023, 18:59

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar lucrurile s-au aflat abia acum

Sursa: Instagram

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a fost implicată într-un accident rutier grav, în urma căruia mașina de lux pe care o primise cadou la 18 ani a fost distrusă.

Sarah Dumitrescu a fost implicată, în urmă cu ceva timp, într-un accident rutier destul de serios, în urmă căruia s-au înregistrat pagube materiale, mașina ei fiind distrusă.

Sarah Prodan și-a făcut praf mașina de lux, în urma unui accident rutier

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu mai mulți ani, dar lucrurile s-au aflat abia acum. Fiica celebrei impresare a povestit ceea ce s-a întâmplat și, din fericire, a reușit să depășească evenimentul.

Mai mult decât atât, deși accidentul a fost unul grav, pasiunea ei pentru autovehicule nu a dispărut și, acum, așteaptă ca mașina pe care o are în America să ajungă în România.

Citește și: Exclusiv! De ce fata cea mare a Aneimaria Prodan a renunțat la modeling: ""Mi-a plăcut să stau departe de lumea aia" 

„Da, chiar îmi plac mașinile!(...) Am făcut un accident destul de grav. Aș investi în mașini, dar, aici, pot să îi dau puțin credit mamei.(...) Mama e puțin mai panicată, crede că e prea rapidă pentru mine (n.r.

mașina pe care vrea să și-o cumpere)”, a povestit aceasta pentru as.ro.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

Sarah Dumitrescu are o relație specială cu tatăl ei, Tiberiu Dumitrescu

Sarah Dumitrescu îl admiră foarte mult pe tatăl ei. Aceasta vorbește foarte frumos despre Tiberiu Dumitrescu și susține că nicio persoană pe care a întâlnit-o nu este ca acesta.

În cadrul unui interviu acordat pentru sursa menționată anterior, Sarah Dumitrescu a declarat că tatăl ei este idolul său și că vrea să îl facă mândru și să îi îndeplinească un vis, acela de a deveni una dintre cele mai bune jucătoare.

„Cred că tata este idolul meu.  Am mulți idoli cunoscuți și așa, dar a fost lângă mine non stop. Nu am întâlnit un om să îți fie alături cum mi-a fost el și nu știu, parcă o fac și pentru el… Să mă vadă pe mine, să își trăiască visul prin mine, daca el n-a putut”, a povestit aceasta.

Sarah Prodan, cu lacrimi în ochi când vorbește despre mama sa:

Citește și: Exclusiv! "Sunt deja la a treia operație!" Sarah, fiica Aneimaria Prodan, vorbește deschis despre accidentarea care a scos-o din circuitul de baschet

După ce s-a tot vorbit despre presupusele intervenții estetice ale acesteia, Sarah Dumitrescu a reacționat și a spus că nu a apelat la asemenea intervenții, deoarece este o sportivă de performanță.

Fiica impresarei consideră că este „jenent” să ai operații estetice la puțin peste 20 de ani, iar singurul truc de înfrumusețare la care a apelat a fost o extensie a genelor. Chiar și așa, Sarah are multă grijă de ea și este atentă la tot, pentru a avea o imagine impecabilă și pentru a putea să se mențină în formă, pentru a performa în continuare.

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”