Sărăcia i-ar putea despărți pe doi frați orfani! Iată povestea cutremurătoare a doi copii sărmani, care într-o zi s-au trezit singuri pe lume!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 mar 2023, 17:03
asta-i romania Foto(4)

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i România

Sursa: Captură KANAL D

Emisiunea Asta-i România prezintă povestea sfâșietoare a doi frați de numai 6 și 7 ani, din județul Prahova, care au rămas în grija bunicii, după ce mama lor a decedat, iar tatăl a ajuns după gratii!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în satul Păcureți, jud. Prahova, pentru a afla detalii despre cazul tulburător a doi frați orfani. Prea mici pentru un destin atât de crunt! Este povestea sfâșietoare a doi frați de numai șase și șapte ani, care într-o zi s-au trezit singuri pe lume, mult prea devreme să își poarte de grijă. Tatăl lor, care oricum le făcuse copilărie un coșmar a ajuns după gratii, iar mama lor a murit din cauza unei boli incurabile.

Singură lor salvare acum este bunica, însă aceasta riscă să își piardă nepoții, din cauza condițiilor improprii pe care le are.

Sărăcia i-ar putea despărți pe doi frați orfani! Iată povestea cutremurătoare a doi copii sărmani

O cruce înfiptă în pământul rece și doi copii prea mici să înțeleagă de ce mama lor nu mai este lângă ei. De ce trebuie să o caute în vise și în amintiri? De ce acum mama nu îi mai poate strânge în brațe și nu le mai șterge lacrimile de pe obraz, așa cum a făcut-o mereu? Sunt

întrebări la care nimeni nu le poate răspunde celor doi copii și goluri pe care nimeni nu le mai poate umple.

Antonio și Alex, n-au decât șase și respectiv șapte ani, însă destinul i-a trecut deja prin momente greu de dus chiar și pentru un om mare. În urmă cu doi ani au rămas orfani, după ce mama li s-a stins din cauza unei boli incurabile și de atunci cei doi copii au rămas în grija bunicii materne, care i-a luat sub aripa ei și se chinuie să îi crească.

Nu s-a îndurat să îi lase în voia sorții, după ce tatăl micuților le-ar fi făcut viață un coșmar până să între în închisoare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce tatăl lor a ajuns după gratii, mama a căzut la pat și totul în jurul băieților a început să se năruiască. Într-o zi s-au trezit singuri pe lume, într-o casă în care au condiții precare. Vestea că mama lor e pe moarte a lovit crunt viețile și așa amare ale celor doi micuți, care au fost în cele din urmă condamnați să își ducă mama pe ultimul drum, tocmai când aveau cea mai mare nevoie de ea.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea mici și prea săraci pentru un destin teribil

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!