Tensiunile ating cote maxime în „Casa iubirii”! Sar scântei între Diana și Andreea! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, joi, 20 octombrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 19 oct 2022, 19:33

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc joi, 20 octombrie, la Kanal D.

Joi, 20 octombrie, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Mâine se încing spiritele între concurentele din “Casa iubirii”.

Citeste si: Radu nu este în apele lui! Concurentul vrea să părăsească ”Casa Iubirii”: ”Prefer să plec!” Panica se instalează în casă, Larisei i se face rău: ”Nu mă simt bine deloc!”

Tensiunile ating cote maxime în “Casa iubirii”. Diana și Andreea ajung la cuțite

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de joi, 20 octombrie, a emisiunii.

Telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict.

Citeste si: Exclusiv! Nu poate sta cu el, dar nici fără el. Kinga, bântuită în permanență de imaginea lui Radu. Marian și-ar fi dorit o relație cu ea: "Ne potriveam!"

În ediția de mâine, lucrurile încep să scape de sub control. Între Diana și Andreea va izbucni un scandal monstru, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerele scot la iveală detalii șocante despre ele. 

Andreea:" Nu ai mers cu niciunul? Gata! Acasă, Diana! Nu pot să zic și eu același lucru despre tine?"

Diana:" Eu măcar am unde să mă duc, dar tu unde te duci?"

Andreea:" Diana, de unde știi tu că nu am unde să mă duc?"

Diana:  "Cu ce te ocupi? Ce faci tu după emisiune?"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Mai mult, discuțiile se vor accentua în momentul în care Radu sare în apărarea Andreei. Concurentul este deranjat de atitudinea Dianei.

Radu:" Lasă mahalaua cu mine!"

Diana:" Tu ce te bagi în subiect? Mă cert eu cu ea (n.r. Andreea)"

Radu:" Mă deranjează când dai cu noroi în ea. Eu când îți spuneam ție niște lucruri, nu îți convenea."

Diana:" Vezi-ți de discuția ta cu Larisa. Eu mă descurc cu ea."

Citeste si: Bianca, ceartă aprigă cu Raluca, în Casa iubirii! „O copiază pe Kinga” Cele două concurente au devenit cele mai înverșunate rivale! Bianca a izbucnit în lacrimi din cauza geloziei! Iată cum a reacționat Alin!

Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 20 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies