Exclusiv! Nu poate sta cu el, dar nici fără el. Kinga, bântuită în permanență de imaginea lui Radu. Marian și-ar fi dorit o relație cu ea: "Ne potriveam!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 oct 2022, 12:32

Kinga este intr-o permanenta fluctuatie sentimentala, iar relatia pe care o are cu Radu este una greu de inteles.

Mulți foști concurenți și-ar fi dorit o relație cu Kinga, însă toți au plecat dezamăgiți din emisiune, iar concurentei nu i se poate lipi nimeni de suflet în afara de Radu.

Cu toate acestea, nici cu el nu poate forma o relație deoarece tot timpul apar diferite divergente intre ei, iar problema cea mai mare pare a fi orgoliul care nu îi lasă să înceapă o poveste frumoasa de iubire.

Marian si-ar fi dorit o relatie cu Kinga

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

Cel mai recent concurent care a părăsit Casa Iubirii, Marian, și-ar fi dorit o relație cu Kinga, simțind că se potrivesc pentru că au aceeași pasiune pentru sport, mai precis fitness:" Amândoi avem o statura atletica, amândoi facem sala și arătam într-un fel totuși, a marturisit Marian pentru Culisele Iubirii. Ea tot îl aducea pe Radu în discuție, dar eu am avut și multe rețineri din cauza lui Radu și a Ralucai.

Fiind Radu acolo, ar fi dat prost că Kinga să se îndrepte către mine și eu aș fi dat foarte prost să mă îndrept către Kinga. Chiar daca nu eram iubitul Ralucai, eram într-o cunoaștere. Eram prieteni, că să zic așa. Ar fi dat urat să sar de la Kinga la Raluca și ea la mine. Inima dictează. Toată lumea spune că din cauza Ralucai am plecat acasă. Ea e o fata super mișto, dar nu ne-am potrivit.

Amalia Năstase, mărturisiri de senzație din culisele căsniciei sale! „Îmi place să fiu căsătorită! Sunt cu omul pe care îl iubesc!” Iata unde s-a căsătorit cu Răzvan, actualul soț!

Marian nu a inteles niciodata de ce baietii din Casa Iubirii s-au pornit impotriva Ralucai

Marian a mai dezvăluit că a fost eliminat și pentru că Larisa l-a votat pentru că așa și-au propus fetele să facă pentru că mereu s-ar fi ajuns în aceasta situație pentru a-l da afara din competiție." Toți aveau cea aveau cu Raluca, toți patru săreau pe ea, nu sunt bărbați făcând asta, atât fete cât și băieții. Eu nu văd ceva corect. Macar daca vor ceva, să îi spună lui Raluca ce îi deranjează la ea", a mai dezvăluit Marian.

 

 


Cookies